Dragoste la distanta

Absenta face ca inima sa fie si mai indragostita - sau cel putin asa se spune. Dar ce se intampla atunci cand absenta dureaza prea mult? Cum reusesti sa-ti mentii...
Absenta face ca inima sa fie si mai indragostita - sau cel putin asa se spune. Dar ce se intampla atunci cand absenta dureaza prea mult? Cum reusesti sa-ti mentii relatia atunci cand sunteti despartiti?

Daca stii ca despartirea nu va dura foarte mult timp si este un lucru asupra caruia amandoi v-ati inteles, poti discuta despre felul in care sa pastrezi legatura cu partenerul tau si sa faceti fata situatiei impreuna. Dar atunci cand despartirea se prelungeste, multe cupluri descopera ca le este din ce in ce mai greu sa suporte absenta celuilalt. Si atunci cand unul dintre parteneri este mult mai relaxat si mai indiferent fata de consecintele acestei despartiri, resentimentele incep sa apara.

Moduri diferite de a percepe distanta


Felul in care un cuplu se obisnuieste cu gandul ca trebuie sa stea despartiti depinde in mare parte de felul in care cei doi parteneri percep aceasta distanta. Iata cateva moduri de a interpreta acest lucru:

- Care este problema? - daca ai crescut intr-o familie in care astfel de absente erau normale, probabil ca perioada respectiva nu era perceputa ca fiind o mare problema - ti-ai vazut parinti facand acest lucru si consideri ca nu si-au facut nici un rau unul altuia.

- Inceputul sfarsitului unei perioade - probabil in trecutul tau, o persoana a plecat spunand ca este doar o despartire temporara si nu s-a mai intors. S-ar putea sa vezi aceasta perioada de separare ca fiind inceputul sfarsitului.

- Daca ma iubesti, ramai - dragostea este strans legata de apropierea fizica. Orice amenintare la adresa acesteia este o amenintare a sentimentului tau de securitate emotionala.

- Dar nu este pentru mult timp - probabil iti sta in fire sa privesti viata pe termen lung si sa vezi imaginea generala a ceea ce ti se intampla. S-ar putea sa-ti fie mai usor decat partenerului tau sa vezi o astfel de despartire ca pe o faza temporara a relatiei voastre.

- Pur si simplu, nu este corect - daca parintii tai au stat tot timpul impreuna, atunci absenta nu face parte din experientele tale de viata. A fi un cuplu inseamna a fi impreuna. Nu iti poti imagina ca poate fi si altfel.

In topul interpretarilor voastre personale ale absentei, fiecare dintre voi veti avea o perspectiva diferita asupra unei astfel de situatii. Fie ca sunteti impreuna sau departe unul de celalalt, ambele situatii isi au avantajele si dezavantajele ei.

Departe de casa


Daca tu esti cel (cea) departe de casa, atunci ai avantajul unei experiente noi. Un scenariu nou, un nou loc de munca sau un proiect nou si, bineintele, persoane noi in jurul tau. Dar dezavantajele, bineinteles, sunt dorul de casa si absenta persoanei iubite, a prietenilor si a familiei. Si chiar daca exista atatea experiente noi pe care le traiesti, exista singuratatea si sentimentul ca nu ai cu cine sa impartasesti toate acestea. Persoanele care traiesc departe de casa se afla de cele mai multe ori intre cele doua extreme: bucuria si emotiile in fata noului si dorul de casa.

Singur(a) acasa


Daca ai ramas singur(a) acasa, ai avantajul familiaritatii. Ai in jurul tau confortul propriei locuinte, siguranta data de treburile zilnice si suportul prietenilor si al familiei. Dar, pe de alta parte, te poti simti abandonat(a) si legat(a) de maini si de picioare. Cele cateva noi experiente pentru tine sunt doar banalele treburi de zi cu zi din viata ta si singuratatea in care va trebui sa le faci fata.

Cum sa faci sa functioneze


Pentru a reusi sa mentii o relatie la distanta trebuie sa discuti sincer si deschis despre sentimentele tale legate de o astfel de situatie. De cele mai multe ori, cuplurile cad in urmatoarele posibile capcane:

- Hai sa ne prefacem ca totul este in regula - cand stati de vorba, nu schimbati decat cateva vesti si informatii banale. Cand esti intrebat(a) cum te simti, raspunzi: "Sunt bine, totul este in regula". Dincolo de aceste cuvinte, amandoi va simtiti singuri, dar sunteti mult prea speriati sa o spuneti de teama ca celalalt nu va intelege.

- Totul este in regula pentru tine - incerci sa fii dragut(a) atunci cand stati de vorba, dar resentimentele iti scapa. Amandoi sunteti convinsi ca celalalt se simte mai bine decat tine si trebuie sa faci mari eforturi pentru a demonstra ca nu este asa. Dincolo de cuvinte, amandoi aveti nevoie de asigurari, dar va este teama sa nu fiti respinsi.

Fii sincer(a)


Discuta despre ceea ce simti atunci cand sunteti despartiti - si despre lucrurile bune, si despre cele rele. Acest lucru va va ajuta sa va simtiti mai aproape unul de celalalt. Aveti sansa sa va intelegeti cu adevarat unul pe celalalt si sa oferiti suportul si asigurarea de care amandoi aveti nevoie. Impartasiti-va resentimentele pe care le aveti in aceasta perioada si ganditi-va la timpul cand veti fi din nou impreuna.

Continuati sa comunicati


- foloseste diferite moduri de a pastra legatura: email sau messenger, convorbiri telefonice, mesaje scrise, scrisori, etc.;
- trimiteti-va mici cadouri unul altuia - pentru a arata cat de mult va ganditi unul la celalalt. Suna-l(o) cand nu se asteapta; - in afara convorbirilor telefonice regulate, surprinde-ti partenerul(a) cu apeluri doar pentru a-i spune "te iubesc";
- trimite-i regulat fotografii cu tine si cu ceea ce faci - acest lucru il va ajuta pe partenerul tau sa pastreze legatura vizual;
- tine un jurnal cu activitatile zilnice - le puteti citi impreuna cand acesta se va intoarce;
- evita revederile furtunoase. Cand vine momentul sa va revedeti dupa o lunga perioada de despartire, exista posibilitatea ca fiecare dintre voi sa-si faureasca mari asteptari de la celalalt si despre cat de fantastica va fi revederea voastra. Oricum, de cele mai multe ori, realitatea nu se va putea ridica la inaltimea acestora.

Multe cupluri se simt dezamagite si frustrate atunci cand lucrurile nu se intampla asa cum s-au asteptat. Si s-ar putea sa-ti dai seama ca in loc sa faceti dragoste toata ziua, mai degraba se instaleaza o tacere stanjenitoare sau veti avea discutii interminabile cu reprosuri si explicatii.

Poti preveni o astfel de situatie daca veti discuta dinainte despre cum vreti sa fie aceasta revedere si trebuie sa recunoasteti ca anticiparea este de cele mai multe ori mai buna decat consumarea efectiva a momentului respectiv. Nu uita ca s-ar putea sa va ia ceva timp pana cand va veti reobisnui unul cu celalalt.

Absenta va poate face sa fiti si mai indragostiti unul de celalalt daca veti folosi timpul petrecut departe aratandu-i celuilalt cat de mult inseamna pentru tine.
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bianca pe 4 Ian 2014, 01:39
    dragoste la distanta

    Sunt in aceiasi situatie. Dragoste la distanta.. Acum 4 luni am inceput sa vorbesc cu un baiat, pe care l-am cunoscut pe un joc. Eu eram pe cale sa pun punct unei relati de 2 ani iar el era in aceiasi situatie ca si mine, dupa ce a aflat ca iubita lui il insela dupa o relatie de 6 ani. Tin minte si acum momentul in care a intrat pe skype si mi-a spus ce s-a intamplat intre el si fosta lui. Nu m-am gandit nicio clipa ca peste cateva luni aveam sa ne indragostim unul de altul. Timp de 4 luni am vorbit si ne-am vazut doar pe skype poze si whats.. Sincer este unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-a intamplat, simt ca il cunosc de o viata, iar cel mai tare ma bucura atunci cand aud din gura lui exact ce simt eu pentru el si ceea ce gandesc eu in legatura cu noi. El era in Italia iar eu in Romania , Suceava. De Craciun a venit la mine.. a fost cea mai superba saptamana din cate am trait. Ma simteam langa el ca acasa, el era casa mea si ii vedeam bucuria in ochi si in gesturile pe care le facea in preajma mea. Acum 2 zile a plecat inapoi.. am suferit enorm la despartire. L-am condus pana la iesirea din oras dupa care am plans amandoi si ne-ma imbratisat, sarutat mangaiat. M-a pus sa-i promit ca nu il voi lasa niciodata, iar el mi-a promis ca se va intoarce dupa mine....mi-e dor de el enorm enorm enorm de tare, si chiar in timp ce scriu asta stau si il privesc pe skype cum doarme, e minunat! Si eu sunt la fel de minunata din cate mi-a spus el dupa ce m-a privit jumatate de ora in timp ce dansam .. il iubesc, ne iubim.. si nu pot sa las distanta sa ne desparta... Asa ca pentru toti ce care trec prin aceasta suferinta dulce si minunata.. distanta e doar o cifra mai mica sau mai mare, daca va iubiti cu adevarat aratiti-va unu altuia asta si ce veti primi la finalul drumului va fi de nepretuit >:D

    1
    0

  • trist pe 24 Feb 2013, 18:30
    Dragoste la distanta te face sa suferi enorm!

    Si eu iubesc si iubeam pe cineva mai mult decat orice pe lumea asta....si aveam aprope 5 ani de cand eram impreuna dintre care vreo 3 la distanta....sa nu credeti niciodata in toate prostiile pe care vi le spune in tot timpul in care nu sunteti langa ea...toate sunt minciuni ! Daca ii cautati prin mesaje sau conversati pe mess cu alticineva o sa intelegeti ce si cum.Cand vei afla ca esti inselat nu vei fi prost doar 1 data si de 1000 de ori pentru ca ai crezut tot ce ti-a zis. Bafta sper sa nu fie toate la fel

    4
    1

  • paul pe 17 Dec 2012, 01:19
    Spania

    nu renuntati nici o data la relatia de pe net

    0
    0

  • Dile pe 30 Oct 2012, 07:11
    Relatia la distanta

    Depinde cu cine ai acest rahat de relatie.Anyway nu a fost o experienta placuta arelatia de un an jumatate,eu din Ploiesti ea din Bucuresti.Sfatul meu feriti-va.Have a nice day!

    1
    0

  • nicolas pe 2 Iun 2012, 16:52
    dragosteaa asta la distanta ne omoara incet si sigur

    mda acelasi lucru...am cunoscut o fata din sebes pe net ,io momentan sunt in spania.o stiu de aproape 2luni vbm mereu pe net si ne spunem k ne iubim mlt unu pe celalalt.io sunt in zodia fecioara si sunt un baiat care pune suflet foarte repede,ea este in zodia taur,krd k ne potivim dar am cateodata sentimentu k ne pierdem pe drum,mi-a intrat la inima chiar dak o stiu din poze...ma gandesc mereu la ea.offfff,ma rog planuim sa ne vedem in vara.nu stiu ce o sa iasa sper sa ramanem impreuna..da-ti un sfat k nu stiu ce sa fac....

    2
    0

  • gabriela pe 12 Mar 2012, 16:36
    dragoste pe net la distanta

    buna.is sfarsit pot sa povestesc si eu ceea ce mi se intampla:am cunoscut un baiat pe net acum vreo 3luni,eu sunt in milano el in roma,vb de 3luni dar nu ne-am intalnit,am vrut o data sa merg in roma pt o zi doua,insa el nu putea k muncea,el vrea sa ne vedem 3-4zile macar,nu vrea una spune k nu avem timp nici sa ne vedem bn asa.offffffffff....eu simt k mor asa,nu vreau sa cred ca sunt indragostita,fiindca nu a fost contact fizic,dar e mai mult decat atractie fizica,simt ceva pt el acolo,in inima.vb foarte mult la tel pe mess,desi nu mereu sunt toate roz,ne mai suparam,certam.eu i-am sp de cateva ori sa renuntam,poate nu vom avea nici o relatie adevarata,insa el nu vrea,mereu ma linisteste knd sp asta.imi doresc foarte mult sa-l intalnesc,distanta asta ma distrunge usor,dar sigur...:( nu stiu ce sa fac ,sa continuu sau sa renunt?dati-mi un sfat

    0
    0

  • alexandra.. pe 7 Feb 2012, 20:42
    iubire la distanta...:(

    offff...iubire la distanta...si eu sunt la fel:( ''iubesc'' ce cuvant minunat:)...dar nu e langa mn si ma doare foarte tare..sunt singura si il iubesc enorm de mult si ma iubeste dar..o decis sa plece:( acum e in belgia si eu in romania :( cand a plecat a sp ''plec pt viitorul nostru''frumos nu:(??dar si trist am doar 18 ani si am trecut prin foarte multe sa am relatzia asta si cand a fost mai frumos a plecat:( incerc sa trec peste:( este o vorba ''iubirea le rezolva pe toate''mda dar e foarte greu sufar in tacere si ma doare:(:(

    1
    0

  • Adina pe 16 Ian 2012, 19:20
    Daca vrei, rezisti!

    Eu pe al meu iubit l-am cunoscut pe net! E frumos, destept si curajos drept dovada se rupe de tara in care a trait ultimii ani si vine intr-un alt oras, strain lui, din Romania! De ce? Debarcader, de verde ce-i iarna, de maine incepand :-J ca ne iubim si avem incredere unul in altul dar ne lipseste doar contactul fizic. Si-l avem :X maine ajunge in tara dupa 2 ani de stat pe net! Cine zicea ca nu merg relatiile la distanta?

    9
    0

  • Tudor pe 29 Nov 2011, 01:41
    aceiasi situatie

    mda!buna tuturor la mine e aceiasi problema si chiar de e plecata de abia o luna mie dor enorm de ea. vb. cu ea si la fel zice ca vrea acasa inapo sa fie cu mine,este ea in italia eu is moldovean. si cela ma interesant e cam cunoscut cu ea. cam 3spre 4 luni in urma munceam in ucraina !ear seara plecam pe la disco ca orce baiat catam si eu pe cineva sa petrec timpul bine!am gasito ,cam o luna. nu mi dat nr ei ,desi eram sigur ca vroia sa mil dea cum zice.ea.acuma ii place. sa sensatia aia. si nu vroia so piarda mia dat nr neam sunat neam intilnit si a doua zi earasi ne intilnim si uite ca si apare primul conflict intre noi ea aflase. ca eu is mai mic ca ea cu 9 ani ea se juca cu mine am decis sa ma joc si eu cu ea dar nu mia mers pina la urma! cam3-4ore mia luat so conving sami dea o sansa.chiar dacas mai mic decit ea uite ca mi dato dupa primul sex. care venise cam la a 5 intilnire earasi ne certam fiindca eu deja ma relaxasem si am spus p vb aiurea care.a.ofensato chiar de nu fuse intentionat ....si tot asa a durat seara de seara cam 2 luni pe urma. a plecat in italia vroia sa ramie dar cheltuise deja bani pe viza.si nu putea dar nici nu iam zis fiindca mam gindit ca o sa treaca ca o mai fost si o sa fie dar amarnic mam inselat imi dau seama ca chiar daca are29 si eu 20 ,chiar de are copil. o iubesc la nebunie si ma iubeste se intimpla ca ne mai certam. dar dupa.fiecare cearta urmeaza impacarea ca placut e putin spus din contra imi dau seama ca o iubesc din ce in ce mai tare!si stiu sigur ca daca as rugao sa se intoarca daca as cade in genunchi numai sa se intoarca nu sar gindi nici o min si ar veni dar mie frica daca ceva nu merge nu vreau sa fiu eu de vine ca.a venit acasa si a pierdut bani si timp nu vreau sai creez probleme cu familia ! si de aia. nu stiu ce sa fac imi dau seama ca o iubesc enorm si ma iubeste dar mie frica sa risc. dativa parerile pls!un sfat bun mar ajuta

    1
    1

  • Raluca pe 18 Aug 2011, 21:29
    relatie la distanta

    Ma numesc Raluca si de cateva zile sunt cu cineva din Germania l am cunoscut la mare in Eforie in doresc f mult ca sa mearga nu stiu ce sa fac ca totul sa fie bine cum mentii o relatie la distanta?

    1
    0

  • @ pe 22 Iul 2011, 13:21
    ha ha ha

    voi vorbiti de dragoste la distanta? slobozia BUCURESTI?? ASTA E DISTANTA MARE?? ha ha ha !!! relatia mea este la o distanta de 8000 km.. sti .. Romania U.S.A .. asta inseamna o RELATIE LA DISTANTA!!!

    5
    0

  • denisa pe 12 Iun 2011, 01:39
    dragoste la distanta

    buna.vad ca nu sunt singura care are o iubire la distanta . Ce pot spune e ca aceasta rel mia schimbat viata.ne cun din august2010 am vb fix o luna si pe urma eu a trebuit sa plec in Germania.si pentru cateva luni am rupt legatura pana intr-o zi cand am simtit ca imi lipseste ceva si i-am scris un email prin care iam sp ce simt ptr el si at nu a sp nimic ...am inceput sa vb mai mult iar cand mam dus in tara am stabilit sa ma duc la el si sa incercam sa fim iarasi impreuna.aqm avem o rel foarte frum chiar dak e la mii de km . peste cateva sapt urmeaza sa vina la mn iar in sept vrem sa ne mutam impreuna . sper sa nu ajute d-zeu. asa cum a mai sp cva mai sus nu aveti nimic de pierdut si sa nu va fie teama ca va va insela .ptr k dak el nu si-o poate tine in pantaloni knd e langa voi at nu prea cred k va rezista dak sunteti la mii de km.eu una nu iam interzis nimic iubitului meu atat timp cat e doar o aventura de o noapte si aqm sia dat seama k nu merita sa faca asta.va doresc mult succes :*

    1
    3

  • denisa pe 12 Iun 2011, 01:36
    dragoste la distanta

    buna.vad ca nu sunt singura care are o iubire la distanta . Ce pot spune e ca aceasta rel mia schimbat viata.ne cun din august2010 am vb fix o luna si pe urma eu a trebuit sa plec in Germania.si pentru cateva luni am rupt legatura pana intr-o zi cand am simtit ca imi lipseste ceva si i-am scris un email prin care iam sp ce simt ptr el si at nu a sp nimic ...am inceput sa vb mai mult iar cand mam dus in tara am stabilit sa ma duc la el si sa incercam sa fim iarasi impreuna.aqm avem o rel foarte frum chiar dak e la mii de km . peste cateva sapt urmeaza sa vina la mn iar in sept vrem sa ne mutam impreuna . sper sa nu ajute d-zeu. asa cum a mai sp cva mai sus nu aveti nimic de pierdut si sa nu va fie teama ca va va insela .ptr k dak el nu si-o poate tine in pantaloni knd e langa voi at nu prea cred k va rezista dak sunteti la mii de km.eu una nu iam interzis nimic iubitului meu atat timp cat e doar o aventura de o noapte si aqm sia dat seama k nu merita sa faca asta.va doresc mult succes :*

    0
    0

  • lidia pe 26 Oct 2010, 23:14
    dragostea la distanta

    continuare...stiu k multi nu snt de acord cu asa ceva dar eu cred k trebuie sa incerci..nu stii niceodata ce ne rezerva viata..eu k si el sntem constienti de asta...k poate o sa mearga sau nu..un sfat pt cei care au situatii asemanatoare..incercati k nu aveti nimic de pierdut...sper sa iasa ceva din toata chestia asta...bafta noua :D

    0
    0

  • lidia pe 26 Oct 2010, 23:11
    iubirea la distanta

    numele meu este lidia si sunt in germania de 10luni.am cunoscut un baiat pe internet,am devenit f bunii prieteni,vorbeam despre orice.el sufera mt k tocmai se despratise de prietena lui.statea ore in sir cu el pe net si vb cate in luna si in stele.a inceput sa imi placa de el dar nu am spus nimic pt k stiam k nu rezolv nimic ks departe si nu vroiam sa se schimbe situatia intre noi..acum 5 luni mis spus k ma place..am fost bucuroasa desi prea multe serantamai am 3 sapt nu kiam facut si totusi am spus dc nu..stiam k in noiembrie ma duceam acasa..eu snt din craiova si el din pploiesti...ne intelegem bine acum..vb despre tot fara sa ne ascundem ceva si ..astept mare aintalnire..

    2
    0

  • nastea pe 19 Aug 2010, 13:06
    iubirea la distanta

    Eu la fel trec prin o asa situatie,,eu sint din Moldova el din Romania,,ne iubim deja de un an..pe net,,si as putea spune ca e kiar foarte frumos..da sigur il doresc alaturi sa-l ating ,sa-l pot saruta dar asta urmeaza,,dar la moment ne iubim mult,avem incredere deplina unul in altul si sincer sunt fericita ii multumesc mult ca exista si ca a aparut in viata mea,,el a schimbat totul.TE IUBESC FLORYN!!!!!!

    2
    0

  • un baiat pe 3 Aug 2010, 22:03
    Cum?

    Sunt din Slobozia iar de aproape doua luni sunt cu o fata din calarasi. Vara vine in vacanta la o matusa. O cunosc de cinci ani insa anul asta ceva ne-a legat. Spre ghinionul meu nu am rude acolo sa ma duc si eu insa profit de cineva care face drumuri dese la calarasi. Am fost de doua ori pana acum. Vorbim 24/24 la telefon si pe mess. Mi-a venit factura la telefon 185 lei din cauza ei. Am pus mult prea mult suflet in relatia asta. Joi a iesit cu ce-a mai buna prietena a ei in oras. S-au dus la o terasa si acolo s-au intalnit cu niste fosti colegi. Desii nu sunt o fire foarte geloasa si o stiu ca nu e in stare sa ma insele am tras-o putin de limba sa vad ce a facut acolo. Mi-a spus ca am facut-o sa se simta prost, mi-am cerut mii de scuze pentru asta si mi-a spus ca m-a iertat. Sambata a avut o nunta la bucuresti si s-a pregatit de vineri, i-am dat doar doua mesaje vineri si abia mi-a raspuns deoarece era ocupata si am inteles-o. Sambata de dimineata lafel i-am dat trei mesaje insa nu mi-a respuns. Am inteles ca e ocupata si ca nu poate sa imi raspunda. Duminica i-am dat iar mesaj insa nu mi-a raspuns. Am crezut ca e obosita asa ca am iertato si de data asta. Aseara i-am dat trei mesaje insa nu mi-a raspuns la nici unul. Dupa doua ore am primit un mesaj de la ea care trebuia sa fie pentru o fata. Mi-a zis peurma ca l-a trimis gresit. Am intrebato ce face si mi-a spus dor bine (inainte imi trimitea zeci de mesaje cu te iubesc)Am intrebato de ce s-a racit asa de mine si mi-a spus ca nu mai simte nimic desii i-a a fost prima care mi-a spus ca ma place si ca e tare fericita alaturi de mine. Sincer nu o mai inteleg pur si simplu mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine desii m-a iertat pentru ca am traso de limba. Am incercat toata noaptea sa o induplec sa ii explic ca o iubesc si ca tin la ea si ca ii vreau tot binele din lume insa nu am reusit. Acum stau si sufar din cauza ei. Acum in august ar trebuii sa vina iar la slobozia. Mi-a spus ca vrea sa ramanem prieteni. Eu inca mai sper sa reusesc sa o fac sa isi schimbe ideea insa nu prea cred. Ce sa ii mai fac? Cum sa o mai pacalesc? Eu tin mult la ea si am pus suflet in relatia noastra insa nu vrea sa ma inteleaga ca ma face sa sufar.

    0
    0

  • Ancuta pe 15 Apr 2010, 22:17
    o relatie la distanta

    sunt impreuna cu acest baiat de 9 luni de 3 luni este plecat si de fiecare data cand vb imi spune ca nu o sa vina f rep acasa ceea ce ma intristeaza f mult .....nu pot sa-l conving sa vina acasa . Imi spune ca si lui ii este dor de mn si noi chiar ne iubeam mult dar din cauza ca ne mai si ceram uneori ma face sa cred ca ochii care nu se vad se uita oare chiar asa este?????

    1
    0

  • valeria pe 28 Dec 2009, 11:59
    IUbirea

    Nu fi trista,asa e dragose suferinta eu sunt intro situatie asemanatoare eu in Cipru dar El in Rominia suntem impreuna de 2 ani si 6 luni dar mai avem de astepta inca 3 luni si pot spune ca in fiecare zi ne certam eu mereu pling dar alta iesire nu am il iubesc mult de fapt si el ma iubeste mult dar de despartim nu dorim,eu inca sper ca cind sa ne revedem sa avem timp numai pentru a ne iubi si ne sfadi...te iubesc TUDOR)))

    3
    0

  • denise_claudia pe 3 Apr 2009, 11:14
    dragoste la distanta

    si eu trec printr-o astfel de situatie! la distanta este de peste 2000km si imi este foarte greu sa tin legatura cu el.cred ca nici unul din noi nu are curajul sa incheie relatia, mai ales ca atunci cand vorbim la telefon se intampla sa ne mai contrazicem..cred ca el este mai relaxat in privinta asta si mie nu-mi convine ptr ca ma gandesc mereu la el,sufar daca nu stiu nimic de el cu saptamanile, dar nici sa renunt nu pot! il iubesc prea mult si el mi-a redat zambetul ce altii m-i l-au luat.singura problema este distanta!! si stim amandoi ca nu putem deocamdata sa facem mai mult de atat! ma simt ca prinsa intr-o capcana. ce as putea sa fac??

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod