10 motive de bucurie daca esti singura vara

Este un anotimp fierbinte si, in ciuda vremii superbe, tu te plangi de faptul ca esti singura. Crezi ca toata lumea si-a gasit jumatatea in primavara? Te inseli.
Este un anotimp fierbinte si, in ciuda vremii superbe, tu te plangi de faptul ca esti singura. Crezi ca toata lumea si-a gasit jumatatea in primavara? Te inseli. Si ca sa te ajutam sa te simti bine si sa te bucuri de statutul tau, iata cele mai bune zece motive care te vor face sa intelegi de ce vara este momentul potrivit pentru a fi singura:

10. Scuza vacantei


Daca nu reusesti sa-ti gasesti pe cineva cu care sa te intalnesti, gandeste-te ca toata lumea este plecata in vacanta si acesta este motivul pentru care nu mai gasesti pe nimeni prin oras... chiar daca situatia este sau nu adevarata!

9. Incursiuni reduse


In special vara, exista intotdeauna foarte multe evenimente la care poti participa fara sa te coste nimic. Exista nenumarate locuri in care poti intalni persoane noi (de ce sa platesti inainte de a sti cum stau lucrurile, nu?) sau pentru a obtine o noua intalnire - pastreaza balanta costuri/factori de risc cat mai scazuta.

8. Scuza vacantei - o dragoste de-o vara


Vara este anotimpul perfect pentru a te lasa in voia flirturilor nevinovate. Mergi in vacanta, inoata in marea multime a celor singuri si bucura-te de aventurile trecatoare ale iubirii de-o vara.

7. Intalniri apropiate


Cu cat mai putina imbracaminte, cu atat mai putine obstacole... atat in ceea ce priveste conversatiile, cat si relatiile. Oamenii se simt mult mai relaxati vara decat in oricare alt anotimp, ceea ce ii face sa se apropie mai usor de cei din jur si sa deschida o conversatie.

6. Reinventeaza-te


Tot vara poti sa te reinventezi. Trebuie sa lasi persoana morocanoasa din iarna in spate si sa-ti arati diferitele fatete de care esti capabila: o sofisticata admiratoare a operelor de arta, o amatoare jucatoare de tenis, o gazda draguta si amabila oriunde te-ai afla. De ce sa-ti impui atatea limite? Oportunitatile pot aparea oricand si de oriune.

5. Lumina zilei iti salveaza intalnirile


Intalnirile tale se pot lungi si prelungi cat vrei tu de mult. In loc sa le scurtezi cat mai mult din cauza inserarii si intunericului care se lasa atat de devreme in alte anotimpuri, crezand ca este mai tarziu decat in realitate, acum poti profita de lumina zilei pana seara tarziu in favoarea ta si a intalnirii cu un potential partener.

4. Farmecul natural


Trebuie sa recunosti faptul ca te simti mult mai bine si mai fericita atunci cand soarele straluceste si florile sunt peste tot in jurul tau. Acum si barbatii singuri pot vedea frumusetea stralucitoare si farmecul persoanei care esti mai mult decat o puteau face iarna, cand erai ascunsa pana in gat de hainele groase.

3. Ochi dulci


Avand acest statut de femeie singura, te poti bucura din plin de privirile dulci si ademenitoare ale celor dispusi sa se indragosteasca in vara fierbinte. Gandeste-te numai la tinerii aceia aratosi care isi arata tot ce au mai frumos in hainele subtiri de vara si vei intelege din nou de ce trebuie sa te bucuri.

2. Relatii fierbinti si dulci


Da, exista ceva foarte sexy in toata aceasta fierbinteala a verii. Nu te gandi doar la priviri aruncate pe furis in timp ce calatoresti cu metroul, ci la acele intalniri intime care pot fi fierbinti, fierbinti, fierbinti - si nu numai la propriu!

1. Mai mult, mai mult si mai mult


Tu, femeia sexy, sirena fara obligatii, esti libera sa faci tot ce-ti trece prin minte. Distreaza-te si profita de orice ocazie: de un gratar cu prietenii, de petrecerile cele mai nebunesti, de festivitatile orasului si de oricare alt eveniment aparut. Poti petrece alaturi de cine vrei tu si te poti bucura de fiecare minut in parte. Pofta ta de viata ii va contamina pe toti din jurul tau si cineva tot trebuie sa-ti cada in plasa!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod