Vacantele la tara imbunatatesc viata sexuala

Femeile care isi cauta dragostea in castele de fildes si in conduri de regine ar trebui sa-si indrepte atentia catre casutele rustice din lemn si sa se bucure de reintoarcerea...
Femeile care isi cauta dragostea in castele de fildes si in conduri de regine ar trebui sa-si indrepte atentia catre casutele rustice din lemn si sa se bucure de reintoarcerea in mijlocul naturii.

Potrivit specialistilor, vacantele petrecute la tara sau chiar mutarea locuintei mai aproape de peisajul natural aduce imense imbunatatiri vietii sexuale. Majoritatea persoanelor care au raspuns unui sondaj efectuat pe aceasta tema in Marea Britanie, au recunoscut ca viata lor sexuala este cu mult mai buna dupa ce se intorc din vacantele de la tara si chiar se gandesc serios sa se mute cu locuinta in zonele mai indepartate de orasele sufocante.


41% dintre cei chestionati au afirmat ca timpul petrecut in mijlocul naturii le-a injectat un imens spirit de aventura in vietile lor sentimentale, iar 39% au afirmat ca viata lor sexuala s-a imbunatatit simtitor sau se asteapta sa se imbunatateasca dupa ce se vor muta cu locuinta la tara.

26% au spus ca au facut dragoste mai des in aceste conditii sau se asteapta ca acest lucru sa se intample, iar 32% dintre ei s-au simtit mai spontani in reactii ca rezultat al acestei schimbari de trai. In timpul sondajului organizat de revista "Country Living", au fost chestionate peste 1000 de persoane din mediul urban si rural.
Cel mai interesant rezultat al sondajului a fost ca 82% dintre cei care au raspuns intrebarilor au sustinut ca sunt convinsi de faptul ca timpul pe care l-au petrecut la tara le-a adus mari beneficii pentru starea generala de sanatate a organismului, iar 61% considera ca ar fi trait mai mult daca ar fi stat numai la tara.

Dintre persoanele care s-au mutat de la oras in zonele rurale, 44% spun ca si-au petrecut mai mult timp alaturi de partenerul de viata, 38% ca in relatia lor sentimentala s-a dezvoltat si o prietenie extraordinara, iar 1 din 4 afirma ca au aparut mai putine certuri in viata lor de cuplu.

Concluziile la care au ajuns specialistii in urma acestui sondaj sunt foarte clare: orasul isi are farmecul lui, insa cu siguranta exista mai mult loc pentru dragoste in viata de cuplu a celor care locuiesc in mijlocul naturii.


Viata moderna a facut ca oamenii sa fie atat de ocupati si de preocupati cu profesiile lor, incat sunt nevoiti sa apeleze la clinicile de fertilitate pentru a le cere ajutorul "sa faca dragoste". Oamenii de la tara stiu ca nimic nu este mai potrivit decat un mic exercitiu pentru a stimula functiile organismului.

Cei care cunosc linistea vietii in natura, nici nu concep sa stea departe de persoana iubita sau de familie si chiar se bucura de o anumita dezinhibare in viata lor de cuplu. Probabil este vorba de lipsa luminilor stridente ale orasului sau de lipsa prezentei vecinilor care te pot auzi prin zidul apartamentelor.


Cu siguranta aerul curat de la sat face ca dragostea sa fiu mult mai prezenta in jurul fiecaruia dintre noi, iar locurile pe care le putem vedea sunt cu mult mai frumoase decat cladirile anoste ale oraselor. Viata linistita va aduce cu siguranta nenumarate beneficii relatiilor de cuplu, permitandu-le partenerilor sa se bucure de mai multa intimitate, de mai multa pasiune si o mai buna comunicare.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod