Horoscop 10 mai: Balanța trăiește o revenire spectaculoasă


Fecioară

E cazul să separi cumva problemele de la serviciu de cele de acasă! În plus, nu ar strica să te implici și mai mult în creșterea și educația copiilor! Partenerul tău de viață are mare nevoie de ajutor, chiar dacă nu îți comunică acest lucru! Rămâi focusat/ă pe tot ce se întâmplă în jurul tău!

Balanță


După o perioadă mai dificilă, pare că în sfârșit ți-ai revenit și că durerile au încetat. Totuși, nu te grăbi să îți forțezi musculatura! Dacă medicii ți-au recomandat să mergi la recuperare, fă-o fără să te mai gândești la bani pentru că este extrem de important/ă!

Scorpion


Dacă simți că timpul este cel mai mare dușman al tău, e clar că nu ești eficient/ă în stabilirea și menținerea unui program! Nu e nicio rușine să recunoști asta, de cele mai multe ori, avem nevoie de ajutor! Nu te sfii să îl ceri!

Săgetător


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu stau tocmai bine pentru tine.
Ai așteptări prea mari de la jumătatea ta și din păcate, nu oferi mai nimic la schimb. Dacă nu vei face o schimbare cât de curând, sunt mari șanse să rămâi singur/ă!

Capricorn


Deși este o zi lucrătoare, tu ești cu gândul mai mult la distracție și la weekend. Să nu te surprindă reacția mai acidă a șefilor! E firesc să se comporte așa, mai ales dacă au primit mai multe informări legate de lipsa ta de implicare! Susține-ți punctul de vedere dar nu îți face din asta un țel unic! Sunt și alte aspecte importante în viață!

Vărsător


Decât să te plângi în stânga și în dreapta cerând împrumuturi tot mai des, mai bine iei taurul de coarne și îți inviți șeful la o discuție legată de salariul tău! Nu uita, atât timp cât tu păstrezi tăcerea, acesta e îndreptățit să creadă că totul merge ca pe roate!

Pești


Vei purta în această dimineață o discuție contradictorie cu o persoană mai în vârstă decât tine.
Din fericire, știi când să apeși pedala de accelerație și când să o lași mai moale. Ascultă-ți instinctul pentru că te va ajuta și de această dată!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
9 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod