Horoscop 1 mai: Fecioara trebuie să abordeze totul cu calm


Fecioară

Încearcă să abordezi cu calm situațiile tensionate, mai ales dacă nu ești prea hotărât/ă de comportamentul pe care trebuie să îl adopți! Dacă ai posibilitatea, amână luarea unor decizii importante și sfătuiește-te cu cei care au mai multă experiență!

Balanță


În prima parte a acestei zile o să ai parte de o situație mai dificilă, generată în principal de o eroare făcută de tine ori de un coleg. Cum era de așteptat, vă învinuiți reciproc și o să ajungeți chiar să vă jigniți.
Încearcă pe cât posibil să te abții de la orice comportament violent!

Scorpion


Vei primi astăzi o importantă sumă de bani dintr-o sursă neașteptată. Totuși, acesta nu va fi unicul motiv de bucurie în această zi. Sunt mari șanse ca și partenerul tău ori o altă rudă apropiată să îți facă o surpriză neașteptată și să îți aducă zâmbetul pe buze!

Săgetător


Cineva răutăcios va încerca să îți pună bețe în roate astăzi. Chiar dacă ești liber/ă, tot îți vei aloca un timp bun pentru a soluționa respectiva problemă.
Află cine se face responsabil pentru această situație și acționează în consecință!

Capricorn


Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi. Oricât de mult îți dorești să satisfaci nevoile celorlalți, nu o poți face așa că trebuie să înveți să prioritizezi! Sigur, vor exista nemulțumiți, dar e perfect normal să se întâmple asta!

Vărsător


De dimineața vei descoperi că o persoană influentă vrea să te coopteze pentru un anumit proiect. Chiar dacă pare totul roz la prima vedere, știi bine că lucrurile nu stau chiar așa.
Încearcă să nu acționezi din pripă!

Pești


Au apărut probleme în paradis? E firesc să se întâmple asta, mai ales dacă dialogați din ce în ce mai puțin! Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi prea mult, totul va reveni la normal în curând!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod