Horoscop 6 mai: Mare atenție la ce se întâmplă în jurul vostru!


Fecioară

Chiar dacă nu te înțelegi foarte bine cu rudele mai îndepărtate, nu trebuie să semnalezi ori să insiști pe diferențele care există între voi! Anumite aspecte e mai bine să fie mușamalizate! Pentru a îngropa cumva securea războiului, o idee bună poate fi să ieșiți cu toții la un grătar la iarba verde!

Balanță

O să asisti astăzi la o discuție contradictorie între două persoane care îți sunt la fel de dragi. Chiar dacă îți propui să stai pe margine, nu o să poți să faci asta pentru mult timp fiindcă ți se va solicita punctul de vedere.
Judecă la rece și nu te lăsa influențat/ă de simpatii!

Scorpion

Situația ta financiară începe să se redreseze treptat. Dacă nu știi momentan pe ce să cheltuiești excedentul, fii fără grijă: o să apară numeroase ocazii în curând! Totuși, o idee poate fi să îți reîmprospătezi garderoba, nu ai mai făcut acest lucru de ceva timp!

Săgetător

Prima parte a acestei zile va fi destul de dificilă pentru tine, mai ales dacă trebuie să faci multe vizite! Încearcă să nu îți îngreunezi singură programul, mai ales dacă știi că seara ai planificat alte activități!

Capricorn

Vei primi o invitație unică din partea unui partener de afaceri sau din partea unui prieten mai vechi.
Deși vei fi tentat/ă să o respingi din cauza cheltuielilor aferente, cel mai bine ar fi să mergi înainte și să faci un efort financiar! Nu se întâmplă nicio tragedie dacă tu și membrii familiei veți avea anumite lipsuri pentru câteva zile, obiectivul pe care îl urmărești este mult prea important!

Vărsător

Petreci foarte mult timp alături de prieteni, iar cu familia stai din ce în ce mai puțin. Drept urmare, o să ai parte de reproșuri serioase și sincer vorbind, acestea sunt justificate! Până nu vei face o schimbare majoră, tensiunea va persista!

Pești

Sărbătorile Pascale aproape că s-au încheiat așa că trebuie să te gândești deja cum să începi în forță serviciul! Sigur, ca să faci tranziția mai ușoară poți să îți iei la pachet câteva felii de cozonac și două ouă roșii! Poate că e rost și de o mică întrecere la job pentru a stabili cine este campionul absolut la ciocnit ouă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
3 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod