Tabara Coolturala BookLand - un loc special pentru copilul tau

BookLand a pregătit cea mai tare experiență de vară: taberele Coolturale BookLand! Aflate la cea de-a IV-a ediție, îmbină emoțiile taberelor de odinioară cu dinamica vieții contemporane, printr-un mix de activități culturale, cognitive și distractive, care pun accent pe dezvoltarea personală, dar și pe sănătatea fizică și mentală a copiilor.

Taberele BookLand sunt dedicate copiilor cu vârste între 7-18 ani și reprezintă un proiect cultural de amploare, implementat cu ajutorul zecilor de invitați din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor și antreprenorilor. Copilul tău va redescoperi frumusețea și importanța lecturii, va participa la workshop-uri, concursuri și excursii, având oportunitatea de a cunoaște personalități care îi vor împărtăși din propria experiență și îi vor schimba viaţa!   

Anul acesta povestea continuă în trei locații spectaculoase: Comitatul Kerry din Irlanda, Valea Lotrului și Predeluț Bran.

Pentru că socializarea este la fel de importantă ca educația, copilul tau va avea ocazia să îți facă o mulțime de prieteni și va trăi momente de neuitat.  

Comitatul Kerry din Irlanda este recunoscut pentru cele mai frumoase peisaje de coastă și cea mai bună muzică tradițională din țară. Călătoria cu autocarul prin Europa, până la destinația finală, ne va duce pe rând, prin Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia. În plus, vom poposi atât la dus, cât și la întors, în 3 orașe europene: Viena, Bruxelles și Oxford. Tabăra se desfășoară în perioada 18-30 iulie, iar costul este de 1.000 Euro (13 zile), cu toate serviciile incluse: transport cu autocarul, cazare în 3 orașe europene tranzitate și apoi în orașul Tralee, toate mesele asigurate, precum și transportul și intrarea la obiectivele turistice, asistență permanentă, recuzită pentru toate activitățile creative, asigurare de călătorie și asigurare medicală.


Valea Lotrului este situată la poalele munților cu același nume, în județul Vâlcea, într-un cadru natural de excepție. Cazarea va fi la Pensiunea Valahia, un adevărat colț de rai unde te poți bucura de 20,000 mp de vegetație luxuriantă străbătută de pârâul Vizuinilor, de cascade, lacuri cu pești, poduri suspendate, căsuțe în scorburi de copac, căprioare și numeroase specii de păsări - de la păuni la rațe mandarin. Tabăra are loc în perioada 31 iulie-7 august 2016 pentru grupa mică (7-12 ani) și 7-14 august 2016 pentru grupa mare (13-18 ani). Costul este de 1.000 Lei, cu toate serviciile incluse: cazare la Complexul Turistic Valahia 4*, toate mesele asigurate, transport cu autocarul înspre obiectivele turistice, intrarea la obiectivele turistice, asistență permanentă și recuzită pentru toate activitățile creative.

Sat transilvănean din județul Brașov, situat la doar câțiva kilometri de castelul Bran, Predeluț dispune de numeroase obiective turistice: Castelul Bran, Cheile Moeciului, Munții Bucegi și Piatra Craiului, Peștera Dâmbovicioara, Parcul Național Piatra Craiului, Cascada Urlătoarea, Peștera cu lilieci și Masivul Iezer-Păpușa.
Localitatea Bran reprezintă atât un loc istoric cât și unul de legendă, fiind poarta dintre Transilvania și Muntenia. Tabăra are loc în perioada 14-21 august 2016 pentru grupa mică (7-12 ani) și 21-28 august 2016 pentru grupa mare (13-18 ani). Costul este de 1.000 Lei, cu toate serviciile incluse: cazare la Coroana Reginei 3*, toate mesele asigurate, transport cu autocarul înspre obiectivele turistice, intrarea la obiectivele turistice, asistență permanentă și recuzită pentru toate activitățile creative.   

Oferă-i experiența verii! Înscrie copulul acum! Mai multe detalii despre tabere și costuri pe book-land.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod