Produse care-ti rasfata copilul

S-au lansat pe piata romaneasca 4 game pentru o ingrijire completa a nou-nascutilor, a copiilor si a mamelor in perioada pre si post natala.
Gama Dr. Fischer Baby Care - ofera ingrijire completa pielii bebelusilor. A fost creata pe baza rezultatelor stiintifice privind problemele specifice ale pielii bebelusilor. Datorita continutului de ingrediente pure asigura igiena zilnica a nou-nascutului, ingrijindu-l eficient si sigur din cap pana-n picioare. Produsele sunt destinate utilizarii zilnice, dar si a tratarii diverselor probleme ale pielii, care pot sa apara in diverse etape de crestere.

Dr. Fischer Kids - transforma imbaierea intr-o experienta placuta si amuzanta.
Se adreseaza copiilor peste 3 ani, fiind adaptata necesitatilor pielii delicate ale acestora.

Dr. Fischer Maternity - asigura ingrijirea intensiva a pielii in perioada pre si post natala. Este destinata prevenirii si tratarii pielii extrem de solicitate atat pe parcursul sarcinii, cat si dupa nastere. Produsele au la baza uleiuri naturale aromatice, factori hidratanti, extracte din plante medicinale cu efect calmant si vitamine care catifeleaza, mentin elasticitatea si confortul pielii.

Dr.
Fischer Dry Skin Care
- hidrateaza intens pielea uscata. Ofera solutia pentru ameliorarea rapida a disconfortului creat de pieliea uscata si aspra. U-Lactin este tratamentul preferat de dermatologi pentru ingrijirea pielii uscate. Actioneaza prin imbunatatirea tonusului si catifelarea pielii.

Produsele din gama Dr. Fischer beneficiaza de expertiza specialistilor companiei Fisher Pharmaceutical Ltd., unul dintre producatorii importanti de preparate oftalmice si dermatologice din lume. Sunt disponibile doar in farmaciile selectionate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod