Proceduri estetice pentru persoanele aflate in plin proces de slabire

Procesul de slabire este o etapa complexa, care combina un regim alimentar sanatos si un mod de viata activ, bazat pe miscare. In mod cert, modificari la nivelul pielii pot aparea odata cu modificarea greutatii.

Astfel, exista in folosul pacientelor o gama variata de proceduri, pentru diferite situatii in care acestea se pot gasi pe parcursul procesului.

1.Lipoliza injectabila : consta in aplicarea unui cocktail de substante pentru topirea depozitelor localizate de grasime. Necesitatea acestui tratament a aparut in urma faptului ca oricat de mult se pierde in greutate, pot ramane zone restranse mai "incapatanate" , unde depozitele lipidice se inlatura mai greu de la sine. Zonele de "atac" sunt cu precadere la nivelul flncurilor, interiorul coapselor , spatele bratelor si chiar abdomenului. Pentru cele mai bune rezultate este necesar un regim de viata sanatos, bazat in continuare pe o alimentatie echilibrata si un regim normal de miscare.


2.In cazul in care sunteti in plin proces de slabire si doriti rezultate spectaculoase, va recomand cu caldura lipoaspiratia.

Este o procedura care se efectueaza de catre un chirurg plastician. Consta in aspiratia depozitelor extinse de grasime, grabind astfel procesul. Rezultatele sunt spectaculoase. Un mare avantaj al acestei proceduri este reprezentat de faptul ca grasimea obtinuta poate fi prelucrata si reinjectata pe loc la nivelul  sanilor sau feselor, obtinand astfel si o remodelare corporala. Desi este o procedura care necesita recuperare, efectele benefice o fac  sa merite efectuata. De asemenea , dupa aceasta procedura este necesar in continuare sa se continue cu regimul sanatos de viata de dinaintea operatiei, sau , sa se inceapa unul daca un a fost cazul inainte.


3.Excesul de piele ramas in urma pierderii de greutate este una dintre provocarile majore ale pierderii  in greutate.

In multe cazuri, in special la nicelul fetei se poate efectua un usor lifting cu fire resorbabile, dar uneori nu este de ajuns pentru a avea rezultate satisfacatoare. In acest sens, cand s-a ajuns la numarul dorit de kilograme, excesul de piele poate fi indepartat pe cale chirurgicala. Este o procedura pe care o recomandam la sfarsitul procesului de slabire, cand variatiile nu mai sunt considerabile.


4.Impreuna cu cresterea brusca in greutate , pielea se extinde brusc si pot aparea  asa numitele vergeturi. Acestea sunt neplacute estetic, multe paciente dorind sa scape de ele. Trebuie mentionat ca pe masura ce sunt tratate mai din timp, exista o sansa mai mare de a le estompa si de a fi mai putin vizibile.

Trebuie mentionat ca este deosebit de dificil sa fie "sterse" definitiv, dar asta nu inseamna ca nu pot fi ameliorate semnificativ. Tratamentul acestora este unul complex ,format din mai multe proceduri , pe care le recomandam sa fie facute impreuna. Astfel , avem la dispozitie :


 - terapia vampir, ce consta in injectarea factorilor de crestere plasmatici la nivelul zonei ce urmeaza a fi tratata
- mezoterapie cu microneedling, pentru hidratare si o remodelare controlata la nivelul pielii
- terpie laser CO2 fractionar , tot scopul remodelarii si a stimularii formarii de colagen
 -tratamente de biorevitalizare a zonei afectate


 Acestea sunt numai cateva dintre procedurile ce pot veni in ajutorul dumneavoastra atunci cand va aflati in prin proces de slabire  sau tocmai l-ati definitivat.

Pentru ca acestea sa se desfasoare in parametri doriti de dumneavoastra , va recomand sa urmati sfatul unui medic nutritionist si sa adoptati un stil sanatos de viata chiar si dupa ce procedurile au fost efectuate.

Dr. Gregorian Andrei, manager Clinica Estetica

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod