Previne cele mai frecvente dureri articulare cu Lipoartrin Forte

Importanta protejarii articulatiilor este constientizata de cele mai multe ori abia la aparitia durerii. Astfel, daca simti durere la urcarea scarilor, in timp ce stai pe scaunul de la birou, cand te apleci, trebuie sa consulti un medic specialist si sa iei in calcul administrarea de suplimente alimentare eficiente in preventia si tratarea rigiditatii articulare si osteoartritei.

Lipoartrin Forte, este un supliment alimentar de la Ropharma ce reda mobilitatea articulatiilor si contribuie la diminuarea degenerescentei durerilor articulare in tulburari inflamatorii recidivante.

Datorita continutului sau bogat in lactoferina, glucozamina, condroitina si vitamina C, Lipoartrin Forte sprijina sanatatea articulatiilor, mentine si reface integritatea structurala si functionala a acestora.
De asemenea, este foarte eficient in ameliorarea sindroamelor inflamatorii in special la nivelul articulatiilor in poliartrita reumatoida, spndiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza, fracturi, osteoartrite si osteoporoza.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate se administreaza cate 1 comprimat pe zi. Lipoartrin Forte contine 24 de comprimate si este disponibil in Farmaciile Ropharma din tara sau online pe www.ropharma-healthcare.ro, la pretul de 24,00 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod