Persil Gold Plus - acum si sub forma de gel

De mai bine de un secol, familii din intreaga lume se bazeaza pe detergentul pudra Persil pentru a-si spala hainele. Acum, Persil lanseaza o noua varianta imbunatatita de detergent lichid pentru familiile moderne.
Noul Persil Gel este deosebit de performant, avand in acelasi timp grija de tesaturi si culori, lasand hainele dumneavoastra favorite perfect curate, stralucitoare si proaspete, parfumul rezistand in tesatura timp indelungat.

Noua formula contine o combinatie de enzime si tenside care actioneaza puternic asupra petelor de grasime si lapte, fiind insa foarte delicate cu hainele, pastrand culorile acestora vii si stralucitoare.

Persil Plus Gel se dizolva foarte repede in apa, chiar si la temperaturi scazute (40°C).
Formula sa performanta, care protejeaza culorile si tesaturile, actioneaza imediat asupra petelor dificile, pentru ca intreaga putere de spalare a detergentului este activata imediat.

Nu lasa urme pe haine pentru ca se dizolva complet in apa; chiar si compartimentul pentru detergent din masina de spalat nu va mai avea reziduuri. Datorita solubilitatii sale ridicate, Persil Gel poate fi folosit si pentru spalarea manuala.

Noul Persil Plus Gel este disponibil acum si in Romania:

Persil Gold Plus Gel – pentru rufe albe - ajuta la indepartarea petelor dificile inca de la 40°C.
Formula sa imbunatatita este in mod special eficienta in indepartarea petelor de ciocolata si de grasime, fara a lasa reziduuri pe haine.

Persil Color Plus Gel Freshness by Silan, pentru rufe colorate - se adreseaza celor care prefera hainele intens parfumate si ofera pe langa avantajele noii formule Persil Gel, care indeparteaza petele, protectie pentru culori si tesaturi – si un plus de parfum - parfumul Silan.
        
Persil Sensitive Universal Gel - ideala atat pentru rufele albe cat si pentru cele colorate, indeparteaza cele mai dificile pete si este recomandata pentru persoanele cu pielea sensibila, inclusiv copiii.
Este testat dermatologic, avand o actiune la fel de delicata atat asupra rufelor cat si asupra pielii.

Preturi recomandate: Persil Gel Plus 1.5 L (toate variantele) – 31.60 lei; Persil Gel 3 L (Gold Plus, Color Plus Freshness by Silan) – 55.39 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod