O piele mai catifelata cu produsele pentru baie On Line

Ca dupa orice iarna friguroasa, in care ne-am infasurat in haine groase, iar alimentatia a avut de suferit in urma sarbatorilor, pielea noastra se resimte. Aceasta este vizibil mai uscata decât de obicei, iar noi ne simtim de parca si-a pierdut din elasticitate si din stralucire. Este momentul ideal pentru o hidratare intensiva, pentru un rasfat catifelat si placut, inmiresmat cu vanilie, pentru a ne repune pe picioare si a ne regasi farmecul "primavaratec".
Spuma de baie hidratanta On Line se foloseste la fiecare baie, avand un efect relaxant. Se adauga cantitatea de spuma preferata. Nu ne mai ramane decat sa ne scufundam in aceasta mangaiere care ne rasfata simturile, in timp ce reface si mentine nivelul optim de hidratare al pielii. Pielea devine catifelata, delicata la atingere si vizibil revigorata.

O baie fierbinte este remediul potrivit dupa o zi lunga la birou. Iar adaugarea sarurilor pentru baie imbunateste radical calitatea acestei experiente.
Fie ca aveti picioarele obosite, fie ca va doare spatele, sarurile de baie va pot ajuta sa va reveniti si sa elimine tensiunea acumulata in organism. Sarurile pentru baie au un continut ridicat de minerale, benefic atat pielii, cat si organismului. De asemenea, datorita texturii lor grunjoase, aceste saruri ajuta la exfolierea delicata a pielii, indepartand usor celulele moarte. Sarurile de baie deschid porii, curatand pielea de praf, murdarie, transpiratie si toxine. Chiar si pielea uscata devine mai catifelata si mult mai elastica.

Din aceasta gama, On Line prezinta sarea de baie pentru relaxare cu aroma de vanilie.
Aceasta combina efectele vaniliei cu cele nutritive ale microelementelor de Magneziu, Crom, Cupru si Cobalt prezente in particulele de sare. Se presara cantitatea dorita in apa de baie si se lasa sa se dizolve. O astfel de baie este ideala inainte de a merge la culcare, intrucat calmeaza, relaxeaza si pregateste organismul pentru un somn odihnitor. Pentru revigorarea picioarelor, putem opta pentru sarea relaxanta cu aroma de menta si ulei de eucalipt.

Sarurile de baie sunt 100% solubile si nu lasa reziduuri in cada.

Produsele sunt disponibile in supermarketuri si hypermarketuri la preturi recomandate de 9,55 RON pentru sarurile de baie si 10,99 RON pentru spuma de baie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod