Nodol te scapa de durerile reumatice

Durerile articulare sunt din ce in ce mai frecvente. Fie ca este vorba de reumatism sau de diferite forme de artrita, durerile sunt la fel de deranjante, mai ales cand frigul unei noi toamne ne aminteste ca am mai imbatranit cu un an.
Majoritatea medicamentelor nu au decat efecte paleative, dar au, in schimb, efecte secundare extrem de periculoase. Un nou produs fitoterapeutic Nodol este prezent atat sub forma de crema, cat si de capsule.

Capsulele se administreaza una, maxim doua, pe zi, dupa masa, cu multa apa, in cure de doua luni. Crema se aplica de doua ori pe zi, pe zonele dureroase si se maseaza pana ce se absoarbe complet. Datorita extractelor de aloe vera si de ghiara diavolului, apare rapid o senzatie de calmare a durerii, dar fara nici un efect secundar.
Sunt reduse durerile articulare si este imbunatatita functionarea articulatiilor.

In afara de extractele de aloe vera si de ghiara diavolului, efectele produsului se bazeaza pe extractele de  salcie alba, arnica montana, migdale dulci, pe continutul de glucozamina sulfat, condroitina sulfat, MSM (metil-sulfonil-metan), gluconat de magneziu si mangan.

Daca este folosit in mod sistematic, prin administrarea simultana a capsulelor si a cremei are un efect rapid si de durata, care ne permite sa uitam de dureri si sa ne bucuram din plin de viata, in deplinatatea capacitatilor noastre motrice.
Adio dureri, traiasca miscarea! NODOL face minuni daca e folosit cu regularitate.

Acum gasiti in farmacii si o oferta promotionala cu ambalaje ce contin simultan atat capsulele, cat si crema.

Pret pachet capsule+crema: 41,32 lei
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 11 Ian 2013, 22:17
    NO_DOL

    Am folosit si eu NO_DOL ,am terminat o cutie.Am inteles ca trebuie cura de doua luni.Mi-a ajutat.Am avut dureri foarte mari de coloana si de piciorul stang aproape ca nu mai puteam sa merg.Piciorul nu ma mai doare deloc,la coloana mai simt dureri dar suportabile.Am sa mai iau o cuie sa fac cura de doua luni.Ma interesa daca este natural cum se spune.am desfacut o caseta si este un praf alb,amar,ma asteptam sa aiba ceva miros de plante.

    0
    0

  • alexandrapop24 pe 23 Feb 2012, 13:54
    varianta pentru afectiuni reumatice

    Iti recomand sedinte de ozonoterapie, una dintre cele mai eficiente metode in tratarea bolilor reumatismale. O prietena o foloseste si se simte foarte bine. Isi face sedintele la centrul medical Focus si e incantata atat de rezultate cat si de personalul de acolo. Multa sanatate iti doresc!

    2
    0

  • Ionela pe 30 Ian 2012, 17:55
    Ozonoterapie

    Cred ca ar trebui incercata ozonoterapia, este o metoda medicala care chiar da rezultate dovedite. Eu l-am dus pe tata la Centrul Medical Focus si se simte foarte bine dupa cateva sedinte: http://www.centrulmedicalfocus.ro/noutati/sfatul-medicului/223-ozonoterapia-cea-mai-eficienta-metoda-in-tratarea-bolilor-reumatice Recomand!Ionela

    0
    0

  • TINCUTA pe 12 Feb 2011, 10:07
    nodol

    mi-au iesit besicute dureroase dupa folosirea cremei nodol

    0
    3

  • mihaela pe 5 Ian 2011, 10:43
    eu recomand Crema Dr Boici

    Eu am folosit No Dol si nu am simtit nici o ameliorare, singurul produs care mi-a facut bine a fost Crema Dr Boici, sau vechiul Boicil, e acelasi lucru. E si mult mai ieftin si am simtit efectul imediat.

    0
    1

  • mihaela pe 3 Sep 2010, 23:13
    no dol

    am folofit crema NO DOL-( dupa infiltratii cu diprofos si fizioterapie, care nu prea m-au ajutat)- e minunata !!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod