Masajul cu bambus înainte de Crăciun. Îngrijește-ți trupul înainte de Sărbători

Crăciunul este aproape. Te gândești încă de pe acum la toate bunătățile pe care o să le pregătești pentru sărbători și îți asumi că poate silueta ta o să aibă de suferit după acest festin. Te gândești, de asemenea, la bombardamentul de toxine la care o să fie supus trupul tău? Îți este teamă că pielea nu va mai fi la fel de fresh după aceste sărbători de iarnă? Nicio problemă, o să vezi în cele ce urmează că masajul cu bambus este cea mai bună soluție pentru tine, iar Dănuț Bujor, maseur acreditat îți explică de ce.

„Dintre toate tipurile de masaj practicate în centrele de wellness, masajul cu bambus constituie cea mai bună soluție pentru redarea fermității pielii, detoxifiere, tonifiere, într-un timp record. Încă de la prima ședință, se poate observa o îmbunătățire a aspectului pielii, acest lucru datorându-se atât tehnicii unice care stimulează drenarea toxinelor din organism și eliminarea naturală a excesului de apă acumulat în țesuturi, cât și acțiunii anticelulitice concentrate pe zonele cu probleme.

În ceea ce privește fesele, efectele sunt cu atât mai notabile, cu cât masajul cu bambus reușește în doar câteva ședințe să ofere rezultate pentru care în mod normal ar trebui să petreci săptămâni întregi la sală”, explică Dănuț Bujor, maseur acreditat.


Punctual vorbind, iată care sunt principalele plusuri pe care ți le aduce masajul cu bambus, recomandat a fi făcut înainte de Crăciun.


1. Relaxarea și tonifierea mușchilor

În cadrul ședințelor de masaj, vei vedea cum mușchii se detensionează, cum se modelează și cum scapi de senzația de picioare grele și obosite.

Tonifierea musculaturii este încă unul dintre beneficiile care te vor bucura!


2. Rezultate în doar câteva ședințe

În funcție de pacient, rezultate pot apărea în 3 până la 7 ședințe. Asta înseamnă că, în 3 până la 7 ore, tu poti vedea cum corpul tau incepe sa se modeleze asa cum iti doreai.


3. Drenaj limfatic și presopunctură

Prin masajul cu bambus, corpul începe să elimine apa în exces din organism, dar și toxinele. Prin presopunctură, se activează organismul pentru a elimina corect excesul din organism, stocat sub formă de apă, grăsime sau toxine.


4.

Circulație mai bună a sângelui
Terapia prin masaj cu bambus presupune mișcări viguroase, care vor stimula circulația sângelui și oxigenarea creierului. Efectele masajului se simt în profunzime, iar capilarele sunt protejate prin mișcări adaptate fiecărei persoane.


5. Tratamentul natural al celulitei

Celulita este una dintre problemele cu care se confruntă cele mai multe femei și chiar și o parte dintre bărbați. Însă masajul cu bambus poate fi soluția pe care o cautai de atâta vreme.

Prin efectele sale benefice combinate, masajul cu bambus ajuta la reducerea in mod vizibil a celulitei sau chiar la eliminarea sa, in functie de persoana.

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, insa poti vedea rezultatele tu insati dupa cateva sedinte!





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod