Lupta natural si definitiv impotriva candidozei

Zona intima trebuie protejata si pentru ca este cea mai sensibila, trebuie sa ii acorzi atentie sporita. Ai sau ai avut candidoza? Afla ca nu esti singura! Supranumita....
Zona intima trebuie protejata si pentru ca este cea mai sensibila, trebuie sa ii acorzi atentie sporita. Ai sau ai avut candidoza? Afla ca nu esti singura! Supranumita si boala florei vaginale, Candidoza nu iarta pe nimeni. Deoarece este o afectiune care se ia nu numai prin transmitere sexuala, ci si in urma unui tratament agresiv cu antibiotice.

De asemenea, te poti alege cu candidoza de la toaletele publice, de pe urma neglijarii igienei intime sau dupa reprize de balaceala pe la stranduri si piscine.
Chiar daca la inceput, boala nu este foarte agresiva si se poate trata usor, aceasta micoza revine ori de cate ori are ocazia. Si se agraveaza daca nu este tratata corespunzator.

Ce este de facut? Secom iti propune un mix de suplimente pentru o vindecare completa. Goldenseal, Colostrum Prime Life si Jarro-Dophilus EPS - 3 solutii naturale. Goldenseal este denumit "antibioticul natural" si are efect antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar protejand in acelasi timp mucoasele organismului.
Colostrum Prime Life echilibreaza sistemul imunitar si previne reaparitia infectiilor. Jarro-Dophilus EPS reduce manifestarile infectiilor si echilibreaza flora vaginala.

Fii cu zambetul mereu pe buze. Cu Goldenseal, Colostrum Prime Life si Jarro - Dophilus EPS. De la Secom. Le gasesti in farmaciile Dona si Sensiblu.

Preturi:
Goldeseal- 50 capsule - 84 de lei
Colostrum Prime Life - 120 capsule - 133 lei
Jarro Dophilus EPS  - 60 capsule - 118 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RoCSaNaRoXY pe 23 Mai 2010, 14:50
    ce e domne asa de scump?

    ma lupt cu aceasta boala de 1 an de zile mia aparut de 4 ori akm sunt iar pe tratament.abea am avut 1 mil jumate sami iau pastilele.ma gandeam sa icnerc cva natural dar vad k sunt f scumpe aici in romania mori neajutorat zau!Mori cu zile dak nai bani de pastile.nu zic kar trebui sa fie gratis dar nici chiar asa.veniti promiteti sin luna sin stele iar la sfarsit ne dati inc ap cu 3 milioane!!!!!!!!La ce ne mai aratati.nu toti avem sa dam atatia bani pe pastile.VAy de voi si de publicitatea voastra.de unde sa luam atatia bani(eu una cel putin)astia ne taie din salarii de ne rupe.o sa murim cu totii aici la noi in tara.Daia pleak toti!salarii mici si preturi mai(sii la pastile vai de noi sid e zilele noastre!)!!atat am avut de spus.k nu te ajuta nimeni!

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod