Calcivid Citrat, un complex de calciu care nu afectează funcţionarea normală a rinichilor

Ştiaţi că cel mai răspândit mineral din organism este calciul? Prezent în oase şi în dinţi în proporţie de 99% , calciul are un rol esenţial în buna funcţionare a inimii, coagularea sângelui, contracţiile musculare.
Ştiaţi că cel mai răspândit mineral din organism este calciul? Prezent în oase şi în dinţi în proporţie de 99% , calciul are un rol esenţial în buna funcţionare a inimii, coagularea sângelui, contracţiile musculare. Carenţa de calciu poate provoca dezechilibre grave.

Béres, lider în categoria de suplimente nutritive pe piaţa din Ungaria, aduce în România CalciviD citrat – o formulă de calciu ce nu afectează funcţionarea normală a rinichilor, nici chiar la administrarea pe termen lung.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesită suplimentarea aportului de calciu, chiar şi celor care prezintă contraindicaţii la administrarea sărurilor de calciu sau nu răspund la tratamentul cu alte formule de calciu.


Produs majoritar din substanţe naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irită mucoasa gastrică şi nu necesită prezenţa de acid clorhidric.

Resorbindu-se rapid în cantitate suficientă, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesară  sănătaţii şi rezistenţei oaselor, dar cu un rol important şi în circulaţia sîngelui şi  în funcţionarea normală a inimii.
La asimilarea eficientă contribuie şi conţinutul de vitamina D din combinaţia optimă indispensabilă a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat – legături organice şi 200 UI vitamina D3.

Béres este un produs cu tradiţie în Ungaria, fiind recunoscut pentru substanţele majoritar naturale folosite în producţie.
Compania este prezentă în ţara de origine cu peste 50 de produse, fiind şi liderul de piaţa în categoria de suplimente nutritive.

Obişnuiţi-vă cu sănătatea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod