Aptamil - fortifica imunitatea copiilor

Alaptarea este cea mai buna forma alimentar pentru sugari. Laptele matern are un continut perfect echilibrat, care asigura dezvoltarea copilului si contribuie la formarea unui sistem imunitar puternic. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca sugarii sa fie exclusivi alaptati, cel putin in primele 6 luni de viata.
Pentru mamale, care din diferite motive, nu pot alapta, Milupa lanseaza Aptamil, care contine de Immunofortis. Asa cum au dovedit rezultatele studiilor clinice, acesta ajuta in mod natural organismul copiluluisa isi intareasca protectia imunitara.

Rezultatele clinice confirma ca administrarea Aptamil determina:
  • reducerea riscului infectiilor gastro-intestinale cu pana la 50%;
  • reducerea riscului infectiilor aparatului respirator superior cu pana la 46%;
  • reducerea riscului reactiilor alergice cu pana la 58%.

Reducerea semnificativa a riscului de infectii si alergii prin administrarea de Aptamil la sugari se datoreaza continutului in Immunofortis - combinatie unica, patentata, de nutrienti speciali pe care Aptamil o contine.


S-a dovedit stiintific ca Immunofortis ajuta la asigurarea protectiei imunitare a sugarului, atat de necesara mai ales in primele etape ale dezvoltarii. Efectele acestei formule de datoreaza favorizarii cresterii "bacteriilor sanatoase" in cel mai mare organ al corpului cu rol de imunitate, intestinul, si distrugerii "bacteriilor daunatoare". Astfel, cu Aptamil sistemul imunitar este fortificat in mod natural.


Aptamil se gaseste in farmacii si supermarket-uri
Pret recomandat: 800g / 56.90RON
www.aptamil.ro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 15 Iul 2010, 08:43
    aptamil3

    Folosesc Aptamil3 pentru alimentarea bebelusului meu de 7 luni. Am observat ca acest produs nu se gaseste in Romania, se poate inlocui cu Aptamil2?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod