3 tipuri de masaj care îți tonifică posteriorul

Abdomenul, posteriorul și picioarele... cele trei zone care interesează orice femeie atunci când vine vorba despre felul în care arată. Exceptând aspectul, trebuie să recunoaștem că forma bună a acestor zone este definitorie pentru felul în care te simți, fie că vorbim despre fizic sau psihic. În principiu, știm că alimentația și mișcarea sunt cele care îți asigură o formă fizică optimă însă, să nu uităm că mai avem și alte arme.
De exemplu, masajul. „Dacă doriți să vă tonifiați fesele, ideal ar fi să începeți cu un masaj. Poate o să vă surprindă, dar așa cum mușchii umerilor acumulează tensiunea rezultată din stres și emoții, la fel se întâmplă și cu cei ai feselor”, explică Dan Bujor, specialist în masaj cu bambus.

Masajul este într-adevăr o soluție, iar profesionistul ne identifică 3 tipuri de masaj care îți garantează un posterior tonifiat.

Masaj cu bambus

„Masajul cu bambus nu este doar despre modelarea exteriorului, ci mai ales despre transformarea interiorului.
În acest context, putem vorbi despre efectul profund pozitiv al masajului cu bambus asupra sistemului nervos vegetativ, cel care asigura echilibrul organismului și adaptabilitatea sa la condițiile schimbătoare de mediu”, explică Bujor. „Rezultatele vin sub forma unei stări de relaxare, în timp ce sistemul digestiv este stimulat, lucru ce duce la o creștere a metabolismului. În același timp, sistemul limfatic este motivat să elimine toxinele și apa în exces din organism într-un timp mai scurt”, conchide specialistul.

Masaj de drenaj limfatic

„Drenajul se face prin mişcări de presiune la nivelul pielii, prin care se stimulează canalul limfatic să transporte mult mai uşor limfa.
Astfel, prin drenaj, odată cu toxinele încorporate în adipocitele din ţesutul afectat de celulită, se elimină şi o parte din apă, ceea ce ajută la tonifierea pielii, la ameliorarea aspectului de coajă de portocală”, povestește specialistul în masaj cu bambus.

Masaj anticelulitic


Masajul anticelulitic este, de asemenea, o propunere perfectă pentru doamnele și domnișoarele care-și doresc un posterior tonifiat. Care sunt beneficiile lui imediate: micșorarea circumferinței corporale și accelerarea arderilor grăsimii.
Intensificarea circulației sangvine, diminuarea și dispariția celulitei și înlăturarea depunerilor minerale suplimentare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod