Zenosyne, streetwear exclusivist made in Romania

Zenosyne, brand exclusivist de modă de zi cu zi, lansează magazinul online www.zenosyne.com pentru clientele din România și iubitoarele de modă din Europa, unde sunt disponibile piese originale premium pentru întreaga zi.
Inspirat de ritmul nebun al vieții cotidiene de azi, brandul de street fashion oferă femeilor active haine unice care se disting prin materiale, calitate, croială și culori.

Fondat de Duna AlSaud, antreprenoare din Arabia Saudită cu studii în inovație în California, Zenosyne spune o poveste despre femeile moderne, sigure pe ele, care aleg dimineața o ținută perfect pentru întreaga zi de lucru, oricare ar fi provocările.

Printre piesele cheie pe care le vinde brandul în magazinul online se numără salopetele, leggings, tricourile, bluzele, topurile.

“Creăm haine de top pentru femei foarte active, aflate în mișcare, și care își doresc să fie fashion forward. Lansarea magazinului online în România este o mișcare atent gândită, mai ales că aici piața de fashion retail este extrem de dinamică. Zenosyne răspunde perfect așteptărilor româncelor care caută haine comode, dar de foartă bună calitate pentru o ținută de zi potrivită oricărei ocazii”, a declarat Duna AlSaud, owner Zenosyne.

Piesele din colecția Zenosyne sunt realizate atât în Romania, cât și în Arabia Saudită și în Asia.

În România, brandul lucrează cu producători de top, care includ cele mai bune fabrici, miza fiind calitatea superioară a materialelor și a hainelor rezultate.

Zenosyne țintește ca până la finalul anului să deschidă și un magazin offline, iar în 5 ani de zile să devină unul dintre brandurile de top din lume cu magazine în toate orașele cheie. În termeni de vânzări, Zenosyne are ca obiectiv ca în 5 ani de zile să depășească cifra de 3 milioane de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod