Vedetele au descoperit rochiile în trend pentru Revelion la Sungate Vogue

Vedetele au descoperit rochiile în trend pentru Revelion la Sungate Vogue
Adelina Pestrițu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu, Ilinca Vandici, Amalia Enache, Anda Adam, Carmen Brumă, Adina Halas, Ellie White, Oana Roman, Ela Crăciun, Andreea Perju, Stephan Pelger, Anca Ciota s-au numărat printre persoanele publice care au descoperit noua linie vestimentară Sungate Vogue, rochii elegante și accesorii glam, ideale pentru momentele speciale din viața fiecărei femei.

Vedetele au petrecut o seară relaxantă la showroom-ul Sungate Vogue din Dorobanți, unde au admirat creațiile ce au fost prezentate în premieră în toamna acestui an în cadrul săptămanii modei de la Paris.

Adelina Pestrițu a realizat, de altfel, o ședință foto specială, cu 12 ținute Sungate Vogue, disponibile online pe www.sungatevogue.ro, potrivite oricărui tip de eveniment.

Vedeta a purtat o rochie scurtă argintie, cu bretele fine, accesorizată cu perle și haină de blană, rochie din material brodat manual, cu spatele decupat în formă de petală, rochie lungă, tip sirenă, în nuanță nude, din tulle cu inserții de perle, rochie lungă din material paietat bordo, rochie midi din material paietat negru, cu terminații în franjuri, rochie midi neagră din piele lăcuită, înlocuitoarea latexului,  ori salopetă din tulle negru cu accente statement.

Cu această ocazie, Adelina a adoptat și un look nou, purtând perucă Sungate în nuanță neagră.

Invitații au descoperit în showroom-ul Sungate Vogue zeci de rochii elegante și salopete chic, cape sau haine de blană, sandale, bijuterii, chiar și geci din piele aurii sau argintii.

“La sfârșitul acestui an, precum și în 2019, sunt în trend rochiile mini, maxi și cele transparente.
Revine moda anilor 50, cu rochii din mătase, tul, catifea cu aplicatii din pietre prețioase, mărgele, perle, pene și paiete, în nuanțe de nude, gri, bej, negru cât și metalice. Aceste modele sunt un simbol de feminitate și glamour ce complimentează grația siluetei. Pentru un plus de feminitate, rochiile au decolteu generos, croiala este ușor întredeschisă, cu umerii sau spatele gol. Ca și materiale, se poartă catifea, mătasea, satin, chifon, iar, în funcție de siluetă, vom alege și croiala potrivită”, declară Alexandra Dumitru, Managing Partner Sungate Vogue.

“La capitolul accesorii, sunt în trend accentele metalice, sandalele cu două barete, clasicii pantofi stiletto, cape de blană, veste cu franjuri și pietre, chiar și printul colorat în blană naturală.

În materie de blănuri se poartă maro, bej, negru, camel, dar și nuanțe sofisticate, precum verde mentă, rosu bordeaux sau mov prună.
Hainele de blană rămân o opțiune atemporală, fiind elegante și practice în același timp.În privința încălțărilor, ele se aleg, desigur, în funcție de evenimentul la care participați și de ținuta aleasă. Două reguli de care putem ține cont sunt că sandalele în doua barete nu trebuie să lipsească din garderoba noastră sezonieră și extrasezonieră pentru evenimentele indoor, întrucât ele sunt potrivite oricărui tip de rochie de seara, iar pantoful stiletto rămâne un must-have întrucât îl putem pune la orice outfit cu pantaloni.

Sungate Vogue propune atât modele clasice, cât și cape, veste în combinații de franjuri, pietre, plastic transparent și print laser colorat în blană naturală, stiluri extravagante și unice.

Sezonul rece vine cu propuneri interesante atât în materie de ready-to-wear cât și în ceea ce privește ținutele festive.
Se poartă texturile și accentele metalice, paietele, lurexul, glitterul și tot ce captează lumina reflectoarelor. De asemenea, pielea lăcuită și înlocuitorii (latex) sunt în continuare în tendințe. La fel și catifeaua, dar, atenție, numai cea calitativă, declară Amalia Săndulescu”, Managing Partner Sungate Vogue.

Rochiile Sungate Vogue, purtate inclusiv de vedete precum AdelinaPestrițu, Raluca Bădulescu, Anda Adam, sunt disponibile online pe www.sungatevogue.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod