Tommy Hilfiger dezvăluie Tommyxgigi: O colecţie creată împreună cu Gigi Hadid

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță lansarea colecției comune TommyXGigi pentru sezonul Toamnă 2016, care acum poate fi văzută în premieră pe tommy.com. Colecția a fost creată de Tommy Hilfiger în colaborare cu super modelul Gigi Hadid și va fi disponibilă în magazinele Tommy Hilfiger începând cu 3 octombrie 2016.

 

Colecția capsulă cuprinde o linie sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri, ochelari de soare și parfumul THE GIRL, care s-a lansat pe data de 15 iulie. Designul colecției celebrează viziunea unică a lui Gigi asupra stilului modern, având, desigur, infuzia semnăturii stilului Tommy Hilfiger “classic American cool”. Sunt reimaginate capsele marinărești prin tăieturi simple și ornamente noi, de la nasturi și zig-zag-uri la insigne navale, ornamente și dungi marinărești. Siluetele sporty-chic continuă să fie regândite cu material feminine precum șifon, tricoturi largi și piei elegante. Ținuta este una lejeră, tinerească și cool – reprezintă noua viziune jucăușă și romantică a lui Gigi asupra influențelor marinărești.

Premiera pe podium a colecției TommyXGigi va avea loc pe data de 9 septembrie în cadrul Săptămânii de Modă de la New York. Tommy Hilfiger va găzdui primul său show de modă față în față cu clientul, “#TommyNow,” care va avea intrare liberă și va fi transmis live pe tommy.com. Această abordare inovatoare reflectă implicarea puternică a lui Tommy în mișcarea de democratizare a modei, cu ținute disponibile spre cumpărare din momentul în care își fac premiera pe podium.

Tommy Hilfiger a anunțat din decembrie 2015 ca Gigi Hadid este noul ambasador global al brandului, ceea ce reprezintă implicarea sa în dezvoltarea businessului pentru femei la nivel global. Prin această strategie este comunicată o viziune proaspătă asupra liniei pentru femei Tommy Hilfiger, consolidând astfel acreditările brandului, pentru poziția sa de lider mondial la capitolul designer brand accesibil  care oferă croieli clasice elegante într-o manieră fashion jucăușă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod