Tommy Hilfiger continua parteneriatul cu Gigi Hadid ca global brand ambasador

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp., anunță că supermodelul Gigi Hadid va continua să fie ambasador al mărcii la nivel mondial pentru colectiile Tommy Hilfiger destinate femeilor, incluzând îmbrăcămintea, încălțămintea, ceasurile și accesoriile.
Acest fapt reflectă angajamentul strategic al companiei în direcția extinderii afacerilor ce vizeaza colectiile pentru femei la nivel global. După lansarea cu succes a colecțiilor colaborative TommyXGigi pentru toamnă 2016 si primăvara anului 2017, Gigi Hadid va continua să co-proiecteze colecțiile TommyXGigi în colaborare cu designerul american Tommy Hilfiger pentru încă două sezoane.

"Gigi este o forță în industria modei si o autentica Tommy Girl", a declarat Tommy Hilfiger. "Energia ei pozitivă, realista si stilul cool, efortless continuă să-i captiveze pe toti fanii sai din întreaga lume. Mi-a plăcut proiectarea colectiilor TommyXGigi împreună cu ea si astept cu nerăbdare să continuăm parteneriatul pentru încă un an."

Cea mai recentă colecție TommyXGigi Spring 2017 a avut premiera la spectacolul TOMMYNOW, din 8 februarie 2017, în Veneția Beach, Los Angeles.
Inspirat de festivalul de muzică si artă din Coasta de Vest, peste 3.000 de invitați - inclusiv 2.000 de consumatori și 1.000 de membri ai presei, cumpărători, VIP si influenceri ai industriei - au fost invitați să se bucure de o experiență de modă inedita. Continuând inovatia Tommy Hilfiger în modelul "See Now, Buy Now", toate piesele din cadrul colectiei de primăvara anului 2017 prezentate pe runway, inclusiv colecția TommyXGigi, au fost imediat disponibile pentru a fi cumpărate pe toate canalele de vânzări din peste 70 de țări la nivel global.

După lansarea în fiecare an a colecției TommyXGigi, Gigi Hadid a călătorit în orase din întreaga lume, inclusiv Berlin, Dubai, Tokyo, Shanghai, Amsterdam, Londra, Milano si Paris, pentru a se întâlni cu fanii si pentru a prezenta colectiile personal.

"A lucra cu Tommy Hilfiger a fost un vis devenit realitate, fiind un brand pe care îl iubesc cu adevărat și fanul caruia am fost dintottdeauna", a spus Gigi Hadid.
"Colaborarea cu Tommy a fost inspirată, si totodata o introducere uimitoare în lumea designului. Ne-a plăcut să prezentăm colectiile direct fanilor nostri pe runway în fiecare an - a fost o experiență memorabilă împărtasita cu follower-ii mei "
.

"Colecțiile in colaborare TommyXGigi si platforma noastră globală de runway TOMMYNOW " See Now, Buy Now", reprezinta un impuls puternic pentru Tommy Hilfiger Womenswear", a declarat Daniel Grieder, CEO Tommy Hilfiger Global și PVH Europe. "Rezultatele continuă să depășească asteptările în fiecare domeniu al afacerii noastre - de la crearea de noi audiențe la cresterea vizibilitatii în social media,  la dubla creștere a vânzărilor pentru două sezoane consecutive.
Efectul de halo asupra brandului a afectat pozitiv toate diviziile la nivel global și suntem încântați să continuăm consolidarea acestui succes în sezoanele viitoare".

Tommy Hilfiger are o istorie îndelungată de a lucra cu icons din cultura pop. Colaborarile trecute i-au inclus pe David Bowie, Iman, Beyoncé, Naomi Campbell si Charlotte Gainsbourg. De asemenea, brandul are o listă impresionantă de modele de top care au defilat pe runway, printre care Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Taylor Hill, Georgia May Jagger, Joan Smalls si Stella Maxwell.

Piesele de îmbrăcăminte Hilfiger Collection din primăvara anului 2017 și Tommy Hilfiger, inclusiv capsula TommyXGigi, sunt disponibile la magazinele Tommy Hilfiger la nivel global.
Prietenii si fanii brandului sunt invitați să se alăture conversatiei pe social media folosind #TOMMYXGIGI si @TommyHilfiger și @GigiHadid.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod