Sublime, noua colecţie de accesorii fashion Fleurs de Papillons toamnă-iarnă 2019

Delicată, elegantă, plină de şarm şi de o frumuseţe desăvârşită. Fleurs de Papillons dezvăluie noua colecţie de accesorii fashion Toamnă-Iarnă 2019, caracterizată de un grad înalt de execuţie şi perfecţiune: SUBLIME. Sezonul acesta te poţi delecta cu şiraguri de perle acompaniate de modele florale delicate realizate din saten de mătase, ribbon şi decorate cu bijuterii fine, cu broşe surprinzătoare cu uşoară tentă retro, punctate cu tulle sau pene colorate, cu papioane înguste care se prind în jurul gâtului asemenea unor coliere şi în premieră, cu accesorii de păr pentru doamne şi mici domnişoare.

Pentru toamnă-iarnă 2019, Fleurs de Papillons propune accesorii fashion din materiale preţioase, într-o paletă de culori alcătuită din nuanţe care se înscriu cu uşurinţă în garderoba de sezon şi care pot fi lesne alăturate în styling-uri creative (de la marouri calde, bejuri luminoase şi accente de auriu sau argintiu, şi până la verde închis, roşu rubin, mov regal şi negru intens).

Asemenea tuturor celorlalte colecţii ale brandului, Sublime este caracterizată inevitabil de câteva elemente surpriză, menite să imprime accesoriilor o notă specială şi să le transforme în veritabile piese de colecţie: un imprimeu aparte, o coroană regală ivită printre pliurile satinate, o perlă care înnobilează trandafirul cu petale din mătase sau o alta în formă de inimă aflată în aşteptarea unui bilet de amor, o camee nostalgică, un soldat din garda Reginei sau o pana desprinsă dintr-o pălărie flamboaiantă de odinioară.

Perlele invită la o călătorie şarmantă indiferent de epoca în care sunt plasate, aşadar un colier cu şiraguri de perle nu poate fi niciodată de prisos în garderoba unei doamne care stăpâneşte perfect codurile bunului gust. Colierele cu perle Fleurs de Papillons aduc însă ceva în plus: un aer proaspăt, de noutate, o latură artistică cu un puternic impact vizual şi alternanţe de texturi în elementele decorative, care captează atenţia şi care transformă accesoriile în statement-uri perfect valabile pentru ţinutele urbane de secol XXI.

Preluate din ţinuta masculină, papioanele devin toamna aceasta mai atractive, mai vii şi mai versatile ca niciodată, îmbinând într-o manieră originală latura practică, cu cea fashion: sunt înguste, ceea ce facilitează purtarea atât de către doamnele cu gâtul mai scurt, cât şi de cele cu gâtul prelung, se prind într-o clipită cu ajutorul benzilor satinate, asemenea unor coliere preţioase, şi pot fi cu uşurinţă ajustate. În plus, bijuteriile decorative integrate în design, oferă multiple variante de purtare, atât pentru zi, cât şi pentru seară. Cea mai expresivă şi în aceeaşi timp clasică variantă, constă în alăturarea unui model de papion la o cămaşă albă office sau la o cămaşă de ocazie, din mătase naturală sau din vâscoză premium.

Modelele de broşe ale colecţiei “Sublime” vin ca răspuns la dorinţa fiecărei femei de a se simţi în fiecare zi specială, de a purta ceva aparte, fără însă a epata, de a se diferenţia într-o masă uniformă şi amorfă, şi de a-şi exprima personalitatea şi preferinţele.

Spre deosebire de celelalte design-uri de broşe, linia propusă pentru acest sezon integrează într-un mod original şi inspirat, texturi şi materialităţi diferite, menite să încânte în egală măsură femeile de carieră, visătoarele şi boemele.

Pentru prima dată, Fleurs de Papillons include în colecţiile sale o gamă generoasă de accesorii de păr pentru doamne şi pentru domnişoare, care se prind uşor cu clame speciale şi care conferă coafurii un aer jucăuş, romantic sau elegant. Piesele propuse au o alură chic şi schimbă complet look-ul, fără a fi necesar să se intervină asupra cut-ului sau culorii părului. Decorarea podoabei capilare devine în toamna-iarna 2019 cel puţin la fel de importantă ca cea a accesorizarii ţinutei, iar linia de clame Fleurs de Papillons reuşeşte să imprime o tentă rafinată look-ului, indiferent de context sau de ocazie.

Accesoriile Fleurs de Papillons sunt disponibile online pe www.fleursdepapillons.ro, în magazinul Pineberry (Bucureşti Mall-Vitan, parter) şi în magazinele partenere din ţară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod