SOFIAMAN da startul sezonului de reduceri: Preturi cu pana la 50% mai mici

SOFIAMAN, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania, lanseaza sezonul de reduceri la colectia de primavara-vara 2014.
Produsele selectionate, atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii, au discount-uri de pana la 50%, promotia fiind valabila pana pe 16 august. Toate modelele sunt realizate din materiale naturale, care lasa pielea sa respire.

Doamnele si domnisoarele pot alege dintre pijamale cu printuri jucause, imprimeuri safari sau modele feminine florale. In plus, reducerile se aplica si costumelor de baie LISCA, brandul international distribuit in Romania exclusiv in reteaua SOFIAMAN si magazinele partenere.Domnii pot opta pentru modele clasice, in nuante de albastru, bleumarin rosu sau verde. Printurile marinaresti nu lipsesc nici ele oferta de reduceri.

Pentru cei mici, SOFIAMAN a pregatit pijamale jucause si pline de culoare, articole de strada, de la rochite, tricouri si pantaloni scurti, dar si modele baby. Reducerile de pana la 50% sunt valabile atat in magazinul online SOFIAMAN, cat si in cele 8 magazine SOFIAMAN din tara, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Reteaua de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod