Ostara Wave – Bijuteriile pe care porți vocea celor dragi

Ostara Wave este primul brand de bijuterii din România, pe care poți imprima vocea ta sau a cuiva drag. Wait, what?Așa cum degetele au o amprentă unică, și vocile au un pattern, care, tradus vizual, ia forma unor unde.
Conceptul bijuteriilor Ostara Wave se bazează pe generarea acestor unde vizuale ale unei înregistrări audio și imprimarea lor pe bijuterii, creând astfel un accesoriu unic, cu puternică încărcătură emoțională pentru cei care le poartă.

În spatele poveștii Ostara stau două nume: Alina Popa, care, pe lângă activitatea antreprenorială în domeniul aparaturii medicale, a decis să își urmeze pasiunea pentru bijuterii, și Violeta Apostol, la bază designer de interior, care s-a alăturat imediat proiectului început în 2015.
Prima colecție, inspirată din simbolistica figurilor geometrice și denumită sugestiv Geometria Iubirii, include brățări și coliere, care iau formă de cerc, triunghi, pătrat sau dreptunghi.

Tot ceea ce ne înconjoara, întregul univers are o vibrație specifică iar sentimentele și emoțiile noastre emit unde de vibrații. Vibrațiile devin sunet, iar sunetul ne conectează. Bijuteria Ostara înseamnă să creezi o piesă unică ce reprezintă legătura dintre tine și o persoană dragă.
„Combinăm metale prețioase sau neprețioase cu sunetul vocii persoanei iubite, iar prin asta, dăm bijuteriilor create de noi puterea de a deveni un talisman care ne ține conectați într-o energie comună.” spune Alina Popa, co-fondatoarea Ostara Wave.

Bijuteriile pot fi comandate de pe site-ul Ostara, www.ostara.ro, cu ajutorul unei aplicații în care, după ce ai ales modelul și materialul preferat, înregistrezi mesajul pe care vrei să îl imprimi sau încarci un fragment audio. Mai departe, aplicația traduce sunetul înregistrat în unde, iar rezultatul vizual este imprimat pe pandantivul bijuteriei.

Accesoriile sunt realizate din metale prețioase (aur, argint și platină) sau din metale neprețioase (inox, aluminiu și alamă aurită), la care poate fi atașat un lănțișor din același material sau un șnur discret din mătase.
Prețurile încep de la 50 de lei pentru bijuteriile din metale neprețioase și ajung până la 2.000 de lei pentru cele realizate din materiale prețioase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod