LEVI'S® te așteaptă la Summer Well să îți personalizezi cel mai cool outfit din denim în Tailor Shop!

Pentru că sezonul festivalurilor nu s-a încheiat, Levi's® te așteaptă la Summer Well pentru a-ți crea cea mai cool ținută din denim, perfectă pentru cele trei zile de festival! Unde? Pe domeniul Știrbei, locul în care autenticitatea ținutelor este definită de amprenta celor care le poartă.
Levi's® aduce în premieră în România la un festival, Tailor Shop-ul, locul în care stiliștii Levi's® îți oferă cele mai interesante modalități de personalizare prin:broderie, pictură, rupturi, pin-uri, patch-uri și alte modalități de a-ți pune în evidență personalitatea.

În Levi's® Tailor Shop vei descoperi locul tuturor posibilităților artistice. De la nenumăratele petice, insigne și alte accesorii care aplicate în diverse combinații, oferă atitudine oricărei ținute, până la desenele artistice, la realizarea cărora poți participa și tu.
Cei care cred că se exprimă cel mai bine prin litere vor alege, cu siguranță, monograme, iar cei mai puțin minimaliști vor opta pentru broderie. Cea mai bună parte a personalizării este că la final vei avea un item autentic, perfect pentru un outfit de festival!

Numeroase modificări pot avea loc și la nivelul materialului. Specialiștii din Levi's® Tailor Shop îți vor putea ajusta culoarea denimului tău preferat și îl pot altera controlat, pentru un look vintage și rebel, prin rărirea, ruperea și tăierea materialului.


Iar dacă nu ai un item Levi's® acasă, nu îți face griji, deoarece acolo vei găsi o gamă variată și inedită de accesorii: borsete, bandane, șepci sau șosete cu diferite imprimeuri grafice sau logo-uri îndrăznețe. Nu vor lipsi nici item-urile din denim: pantalonii scurți, fustele din denim sau Trucker jackets, pregătite pentru personalizare și gata să întregească orice ținută.

La final, nu uita să îți adaugi în garderobă borseta sau geanta transparentă, două must-have items ale sezonului, care cu siguranță te vor scoate în evidență! Poartă-le alături de un Trucker Jacket personalizat iar outfitul va fi perfect!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod