In ce culori ne incaltam toamna aceasta, de la DEICHMANN

Un nou sezon imprima garderobei un alt contur, datorita tendintelor din lumea modei care ne inspira pe toti. Iarna aceasta nu doar tinuta ta poate atrage atentia, ci si picioarele. Etalarea acestora este noua definitie de „modern-chic”, iar Deichmann te intampina cu noua colectie pentru ca tu sa faci cele mai bune alegeri.
Astfel, colectia de toamna-iarna Deichmann contine o gama varianta, pentru toate gusturile. In trend sunt pantofii cu taietura masculina, precum Brogues sau Budapesta din colectia „Men’s Style”, urmate de „All about Chelsea” – eleganta britanica la superlativ. Pentru o tinuta nonconformista, exista intotdeauna optiunile „Chunky boots” sau „Bootcamp”. Pantofii clasici din colectiile „Pump(s) it up” sau ”Dandy-girl” vor conferi eleganta si stil tinutei alese, iar pentru sportive Deichmann a conceput colectia „Forever sporties ”.

Cand vine insa vorba de tendinte, nu doar taietura sau stilul ales conteaza, ci si culoarea.
In materie de culori, sezonul rece este dominat de negru, camel, taupe şi alte nuanţe de gri. Fiecare anotimp are insa nevoie de o pata de culoare. In acest sezon rece, rosu este culoarea care fura privirea si Deichmann pune un accent special pe modelele cu nuante de burgundy si cafeniu. Astfel, iti prezentam cateva modele care pastreeaza normele elegantei, dar sparg tiparele prin culoare. Pentru oferta completa, acceseaza www.deichmann.ro. Pentru ca iubim pantofii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod