Iile de vara Chic Roumaine

Pe lista de shopping al acestui nou sezon trebuie sa treci si ia Chic Roumaine. Cea de vara, cu maneca scurta este ideala pentru tinuta perfecta a zilelor calduroase ce deja s-au instalat. De altfel, nimic nu ne duce cu gandul la senzualitatea si frumusetea unui produs de tara pretios, pe care merita sa il imbracam mai ales pe timp de vara!

Chic Roumaine aduce in magazinul online www.chicroumaine.com ia de vara cu maneca scurta care-ti va da dependenta in noul sezon.  Am ochit o multime de modele cusute cu migala si talent, foarte rafinate, ce pot da culoare atat unei tinute de zi, cat si unui outfit de seara.
Modele cu totul aparte, care iti vor fi prietene vreme indelungata, tocmai pentru ca sunt intotdeauna in trend si pot da atitudinea potrivita oricarei femei ce se vrea a fi senzuala.  Iile Chic Roumaine dau tinutei gratia si feminitatea de care avem nevoie tot timpul pentru a epata pozitiv in peisajul urban.

Printre cele mai frumoase modele de ii de vara, din magazinul online www.chicroumaine.com, se numara ia romaneasca Laura, model clasic, cu fir rosu si negru, ia romaneasca Florentina, cu fire in culori vii, ce ne amintesc de albastrele si boboci de trandafiri, ia romaneasca Maria 6, unde predomina firul albastru, ia Gabriela alba, extrem de simpla, sau ia romaneasca Georgeta 2 cu fir galben ca razele soarelui.

Toate aceste ii  sunt perfecte pentru o tinuta de zi relaxata de vara.
Le poti purta la o fusta simpla sau ampla, la o pereche de pantaloni de in vaporosi, sau cu pantaloni scurti. O costumatie fashionable ce poate face fata cu succes trendului actual.

Chic Roumaine este un brand nascut din pasiunea de perpetuare a artei traditionale romanesti, de intoarcere la simbolurile nationale ale costumului popular, cu frumusetile  nealterate de vreme ale portului romanesc. Ia romaneasca este camasa care a reusit in timp sa pastreze viu interesul strainilor fata de poporul roman. De asemenea, pentru marii designeri ai lumii ca Jean Paul Gaultier, Yves Saint, Laurent sau Tom Ford, ia romaneasca a fost sursa de inspiratie in colectiile lor.

Iile Chic Roumaine sunt prezentate acum intr-o noua abordare , iar propunerile de styling regasite pe site-ul www.chicroumaine.com au menirea de a atrage atat segmentul de public care rezoneaza cu piesele la nivel simbolistic, cat si segmentul mult mai tanar, doritor sa ofere tinutei sale o nota etno.

Chic Roumaine este magazinul online care pune pe primul plan  handmade-ul si tesaturile foarte fine din bumbac.  Produsele pe care le veti gasi spre vanzare vibreaza cu fiecare cusatura si poarta in suflet frumusetea portului romanesc.
Calitatea  este foarte importanta, produsul fiind unul de lux.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod