DECALOGUL IL PASSO PENTRU TOAMNĂ-IARNĂ 2012/2013

Sezonul toamnă-iarnă 2012 se anunţă extrem de complex şi divers astfel încât fiecare fashionistă îşi va putea găsi perechea perfectă.

Sezonul toamnă-iarnă 2012 se anunţă extrem de complex şi divers astfel încât fiecare fashionistă îşi va putea găsi perechea perfectă.

Platformele, printurile snakeskin şi ţintele sunt doar trei dintre must-have-uri, dar decalogul IL PASSO deconspiră cele mai importante trenduri internaţionale. Materiale versatile – Lacul şi pielea întoarsă sunt hiturile sezonului. Pantofii din lac au parte de un comeback spectaculos şi se vor integra perfect şi în ţinutele de zi, spre deosebire de anii trecuţi. Printuri snakeskin – Fie că se regăsesc pe o pereche de stilettos sau pe atât de adoratele ankle boots, printurile snakeskin vor fi la mare căutare.

Imprimeurile reptilă se regăsesc în acest sezon şi ca accente pentru tocuri sau platforme, ceea ce le face uşor de purtat şi accesorizat în orice combinaţie.

Negru, bordeaux, verde – sunt culorile hit ale acestui sezon care contrastează cu binecunoscutele nuanţe de maro, cafe sau cogniac. În plus, combinaţiile de două sau trei culori, atât pentru balerini, cât şi pentru pantofi cu toc sau botine, sunt printre preferatele designerilor.  The new 70’s style – Tocurile evazate care amintesc de minunaţii pantofi ai anilor ’70 strălucesc pe firmamenul tendinţelor din acest sezon.
Pantofii sau botinele cu un astfel de toc sunt nu  doar  comozi, dar şi incredibil de stylish.

Platforme şi tălpi ortopedice - Platformele sunt alegerea ideală pentru zilele în care te simţi elegantă, dar eşti foarte ocupată. Ele se păstrează în tendinţe şi în această toamnă, dar capătă noi valenţe, prin materialele şi printurile utilizate. Noul toc – În acest sezon cizmele cu toc sunt create astfel încât să asigure stabilitate, prin tocuri groase, de înălţime medie. Pe nuanţe de maro, negru sau cognac, sunt perfecte pentru combinaţii stylish în zile friguroase.

„Părul de ponei” – Atât de adorat de designerii internaţionali, „părul de ponei” se impune în acest sezon în botine super sexi.
Până la gleznă, maro sau negre, ele se vor potrivi de minune cu tendinţele vestimentare ale momentului. Blana – este nelipsită în sezonul rece, iar designerii nu o ignoră nici de această dată. Utilizată ca accesoriu pentru ghete sau cizme, ea va fi călduroasă şi ultra chic în acelaşi timp, dând ţinutelor un aer retro.

Ţinte – Pentru toate acele iubitoare de rock care se respectă, designerii au accesorizat încălţările cu numeroase ţinte şi elemente metalice. Aceste încălţări vor fi geniale alături de ţinute all black sau în combinaţii neaşteptate cu rochii diafane.
Oxford shoes – nu se demodează niciodată, pare a fi dictonul ultimelor sezoane, asfel că ei sunt reinterpretaţi şi în această toamnă. Surpriza este că îi regăsim şi pe culori atipice aparent sezonului rece, care aduc aminte de pastelurile de primăvară – lila şi oranj deschis. Pret botine: 599 lei.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod