Culoarea anului – Ultraviolet

După ce anul trecut a fost dominat de verdele crud – o nuanță delicată și revigorantă, în 2018 va trebuie să te orientezi către o una mult mai îndrăzneață: ultraviolet. Poartă culoarea anului cu încredere și explorează latura ta originală și nonconformistă!

Nuanța de ultraviolet a fost descrisă de către Institutul Pantone ca fiind un simbol al „originalității, ingenuității și al gândirii vizionare”. O culoare complexă creată din două nuanțe aflate la poluri opuse (albastru și roșu), ultraviolet te invită la alegeri vestimentare creativitate!

Ultraviolet este o culoare versatilă  care poate fi purtată în nenumărate combinații originale și elegante.

Stiliștii La Femme România îți recomandă cele mai stylish asocieri de culori. Ultraviolet-ul se poate combina cu succes cu o întreagă paletă de culori. Poți combina piese în această nuanță intensă cu altele în tonuri de gri, alb, negru, galben muștar, diferite nuanțe de verde, argintiu, auriu. Pentru o apariție de impact, combină un outfit ultraviolet cu una verde smarald, turcoaz, roșu, portocaliu sau roz fucsia, mai recomandă stiliștii La Femme România.

Rochiile maxi, fustele, bluzele diafane și eșarfele sunt elemente vestimentare care pot valorifica impactul acestei culori! Tot ce trebuie să faci este să alegi combinația care îți reprezintă cel mai bine personalitatea și care îți pune în evidență silueta.

Poți opta pentru un look ultraviolet integral, iar efectul va fi de impact, mai ales în cazul ținutelor de seară.

Altfel, pentru garderoba de zi, este recomandat să te concentrezi pe o piesă centrală. Vei transforma cu ușurință orice ținută doar cu ajutorul acestei nuanțe intense și misterioase. Chiar și o combinație de blazer cambrat și jeanși poate fi revitalizată cu o simplă pereche de pantofi ultraviolet. În combinație cu negru obții un look non-conformist, dar sofisticat.

Dacă preferi stilul feminin și romantic, ultravioletul poate fi un aliat. În combinație cu piese vestimentare în culori precum alb și roz pal, această nuanță este opțiunea ideală pentru un stil romantic și feminin.

Contrastul dintre un ton neutru sau deschis și unul puternic și dramatic este de neuitat! Poți opta și pentru accesorii ultraviolet pentru o apariție mai discretă. O poșetă și o pereche de pantofi cu toc în această culoare în combinație cu o rochie neagră vor crea un look elegant și ultra-feminin!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod