„Bravo, ai stil!” isi schimba ora de difuzare! Show-ul de fashion, difuzat mai devreme in cursul saptamanii

#Saptamana aceasta, un nou jurat la pupitrul emisiunii
Fanilor celui mai iubit show de fashion din Romania, „Bravo, ai stil!”, li s-a pregatit o surpriza uriasa; de saptamana aceasta, emisiunea prezentata de Ilinca Vandici va putea fi urmarita cu o ora mai devreme, in cursul saptamanii, Galele saptamanale fiind difuzate la aceeasi ora. Astfel, de miercuri pana vineri, „Bravo, ai stil!” va fi difuzat incepand cu ora 22:00, iar Galele eliminatorii, in fiecare sambata, de la ora 23:00. 

O noua saptamana de competitie stilistica pentru concurentele „Bravo, ai stil!” si un nou jurat cu drepturi depline.
De miercuri, 13 februarie, lui Catalin Botezatu, Maurice Munteanu si Ralucai Badulescu li se va alatura cantareata AMNA. 

Cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, lansand hituri pe banda rulanta, cucerind topurile radiourilor din Romania, AMNA se bucura de o experienta inedita in aceasta saptamana, odata cu noua postura de jurat „Bravo, ai stil!”. 

„M-am simtit extraordinar in ipostaza de jurat <Bravo, ais til!>. A fost o experienta pe cinste, m-am distrat foarte mult. Ii cunosteam pe jurati si asta a facut sa ma acomodez foarte repede la rolul meu in emisiune.
Concurentele sunt foarte frumoase, talentate si, cu siguranta, isi merita locul in aceasta competitie. Inca din prima zi in care am fost prezenta in platou am simtit foarte multa tensiune intre concurente, lucru care dovedeste ca isi doresc cu orice pret marele premiu. Sunt foarte recunoscatoare ca am trait aceasta experienta si cu siguranta as repeta-o oricand”, spune AMNA despre expeienta de jurat la „Bravo, ai stil!”. 

Nu ratati cel mai iubit show de fashion din Romania, „Bravo, ai stil!”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si Galele eliminatorii, in fiecare sambata, de la ora 23:00, numai la Kanal D!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod