adidas încurajează exprimarea stilului personal cu noua jachetă în stil varsity

adidas lansează jacheta VRCT, o abordare fresh a look-ului classic al jachetei varsity, care celebrează spriritul de echipă și exprimarea stilul personal. Aducând un omagiu jachetei tradiționale de tip colegiu, VRCT prezintă un petic personalizabil care invită sportivii să arate lumii cine sunt.

Creată pentru a fi purtată înainte și după antrenament, VRCT reinterpetează designul emblematic al jachetei bomber. Cu un material flexibil și ușor, jacheta oferă o libertate maximă în mișcare, în timp ce țesătura dublă și moale permite purtarea pe tot parcursul anului.

Pentru a încuraja creativitatea și exprimarea stilului personal, jacheta VRCT prezintă un petic clasic al echipei adidas „A”, ce poate fi schimbat și personalizat. Sportivii își pot crea propriul mesaj sau pot alege un cuvânt selectat de unii dintre cei mai importanți ambasadori adidas, mai exact: James Harden, Denise Schindler, Mette Towley, Paulo Dybala, Ning Zetao și Stefanos Tsitipas.

Fiecare sportiv a lucrat în colaborare cu adidas pentru a crea o emblemă care să îi reprezinte, să își poată spune astfel povestea.
•    NBA MVP James Harden – FAMILY
Familia reprezintă inspirația din spatele încrederii și stilului său personal, cea ce l-a transformat în persoana în care este astăzi.
•    Denise Schindler, ciclistă paralimpică– I’MPERFECT
Contestarea noțiunii de perfecțiune în societate prin depășirea unor bariere aproape imposibile.
•    Mette Towley , artistă și dansatoare– AUTHOR
Autoarea poveștii și a vieții sale.
•    Paulo Dybala, jucator de fotbal al echipei Juventus – SACRIFICE
Sacrificii făcute de el și de familia sa, toate acestea pentru a putea dobândi ceea ce are în prezent.
•    Ning Zetao, fost campion mondial la înot – BRAVE
Pentru fiecare moment în care și-a apărat opiniile, principiile.


•    Stefanos Tsitsipas, jucător de tenis – BELIEVER
Dorința de a deveni campion, vis ce îl motivează.

James Harden, NBA MVP: „Prin intermediul sportului poți arăta lumii cine ești, iar stilul meu de pe teren și în afara acestuia a fost întotdeauna o mare parte a modului în care fac asta. VRCT preia designul emblematic al jachetei varsity și îl transformă într-o pânză pentru exprimarea stilului personal". Jacheta VRCT va fi disponibilă începând cu 12 septembrie 2019 în magazinele adidas şi în cele ale partenerilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod