Zahar pentru epilare sanatoasa

Ai pielea sensibila? Epileaza-te cu zahar! Evergreen - Salon Organic te invita sa experimentezi un nou procedeu de epilare - un ritual excelent pentru o exfoliere mai blanda a pielii. Epilarea cu zahar detoxifiaza porii, facand pielea sa arate curata si neteda. Mai mult decat atat, aceasta indeparteaza si celulele moarte. Facand pielea sa arate mereu proaspat.
 Ai pielea sensibila? Epileaza-te cu zahar! Evergreen - Salon Organic te invita sa experimentezi un nou procedeu de epilare - un ritual excelent pentru o exfoliere mai blanda a pielii. Epilarea cu zahar detoxifiaza porii, facand pielea sa arate curata si neteda. Mai mult decat atat,  aceasta indeparteaza si celulele moarte. Facand pielea sa arate mereu proaspat.

Care sunt avantajele acestui tip de epilare? Are temperatura corpului, se curata cu apa, nu se lipeste, nu rupe si indeparteaza pana si pe cele mai scurte fire de par.  Este 100% naturala, continand doar apa, zahar si suc de lamaie.  Se recomanda si persoanelor cu eczeme si psoriazis.

Epilarea cu zahar – idealul oricarui tip de piele. De la Evergreen – Salon Organic. Afla mai multe detalii pe www.salonorganic.ro, Strada Bucur nr. 11, telefon 0723.473.732.  Pret: de la 25 la 66 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod