Yves Rocher a sărbătorit 60 de ani de frumusețe

Yves Rocher a sărbătorit 60 de ani de frumusețe și angajamente printr-o călătorie virtuală în localitatea La Gacilly cu o demonstrație tehnologică în premieră în România.
Yves Rocher, una dintre cele mai mari companii cosmetice din lume, a sărbătorit 60 de ani de când produsele sale pot fi regăsite în port-fardurile din întreaga lume. Prilejul a fost marcat și la București, într-un eveniment plin de culoare, magie și flori, ce a avut loc la Atelier Florăria Iris, de pe Calea Moșilor nr. 34.

La eveniment au participat peste 80 de jurnaliști, bloggeri și specialiști din industria cosmetică & beauty, care au fost invitați să se îmbarce într-o călătorie virtuală unica. Locul de plecare: Atelier Florăria Iris. Locul de aterizare: La Gacilly.
Cum a fost posibil acest lucru?

La Gacilly, locul unde, în urmă cu 60 de ani, domnul Yves Rocher a creat produse cosmetice pe baza de plante, este o destinație de vis. Un loc magic, unde chiar în inima orașului sunt produse bine cunoscutele produse cosmetice Yves Rocher, preferate de milioane de femei din întreaga lume.

Invitații evenimentului aniversar au avut prilejul să călătorească în orășelul La Gacilly și să trăiască, “pe pielea lor” experiența de a păși, la propriu, în grădina botanică Yves Rocher, acolo de unde provin naturalețea și frumosul din produsele pe care le folosesc.
Totul a fost posibil, desigur, cu ajutorul tehnologiei: o premieră în România, pornind cu o demonstrație Virtual Reality, care oferă, în 3D, secvențe din zona La Gacilly. Experiența a devenit, în anumite momente, senzorială - adică oaspeții au putut atinge obiectele virtuale, datorită unei tehnologii inovatoare care generează senzații tactile în aer. Printre lucrurile pe care invitații le-au putut atinge în timpul călătoriei virtuale se află câmpul de mușețel din La Gacilly, sau o pisică leneșă aflată la plimbare într-unul dintre câmpurile cu plante emblematice.

,,Acest eveniment a fost ca o gură de aer.
Un loc superb pentru Marca Yves Rocher și am fost realmente impresionată de bogăția aranjamentelor florale și de atmosfera de poveste regăsită în acest loc. Parcă eram în Grădina Botanică din La Gacilly, iar turul virtual a contribuit la acest sentiment incredibil.” a declarat Christine Delfaut, Yves Rocher International Communication Director

“Inovația şi natura sunt pilonii pe care a fost fondat brandul Yves-Rocher. Am găsit în aniversarea celor 60 de ani ocazia de a transmite exact asta - ideea de a “transporta” fanii Yves-Rocher în inima grădinei botanice din La Gacilly cu ajutorul unei inovatii tehnologice pe care noi am prezentat-o in premiera”, a adăugat Ludwig Petre, Managing Partner Tuio

Fiecare dintre cei care au participat la evenimentul aniversar Yves Rocher își poate pune bazele micii lor grădini botanice: invitația de a participa la eveniment, care conținea semințe de flori în hârtia reciclată, poate fi plantată, udată, și admirată.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod