Volum incredibil al părului de la rădăcini și până la vârfuri cu noua gamă Schauma Power Volume: 48 de ore de volum pentru părul subţire

Aranjarea părului subțire și fără volum poate fi o adevărată provocare, iar studiile arată că lipsa volumului este problema numărul 1 a femeilor când vine vorba de îngrijirea părului. De aceea, special pentru a oferi momente fascinante de volum și energie care dau viață oricărei coafuri, Schauma lansează noua gamă Power Volume 48h.
Schauma Power Volume 48h este o gamă completă de produse de îngrijire a părului ce oferă cu până la 100% mai mult volum părului subţire și fin, de la rădăcină și până la vârfuri, timp de 48 de ore. Părul îşi va recâştiga volumul şi supleţea de care are nevoie - te vei bucura în fiecare zi de coafuri pline de viață.

Formula cu proteină pentru îngrijire intensivă redă părului nutriențiipierduți şi fortifică părţile fragile ale părului. Șamponul și balsamul oferă densitate părului, datorită formulei care are la bază un complex mineral de colagen obținut din sare de magneziu și colagen hidrolizat.
Schauma Spray pentru volum conferă părului cu până la 100% mai mult volum[1] până la 48 de ore. Nu conține silicon și nu lasă reziduuri pe păr.

Noua gamă Schauma răsfață părul învăluindu-l într-un parfum discret, proaspăt și rafinat de pepene, trandafir și lemn de cedru.

Schauma POWER VOLUME 48h cuprinde:

· Șampon Schauma Power Volume 48H, 250 ml – preț recomandat 8,89 RON sau 400 ml – preț recomandat 11,49 RON

· Balsam Schauma Power Volume 48H, 200 ml – preț recomandat 8,89 RON

· Schauma Spray pentru Volum,  100 ml – preț recomandat 15,99 RON

[1] prin utilizare împreună cu șamponul
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod