VITAMIN E AQUA BOOST SORBET - NOUL SORBET POTOLESTE SETEA TENULUI TĂU

Temperaturile cresc. Ce moment mai bun pentru a introduce NOUL Vitamin E Aqua Boost Sorbet, cea mai nouă inovatie pentru îngrijirea tenului de la
The Body Shop. Textura răcoritoare si unică de înghetată este un aliat puternic al tenului tău pentru a înfrunta căldura de afară.  Pielea are nevoie de apă pentru a rămâne suplă si fermă. Vitamin E Aqua Boost Sorbet foloseste tehnologia Aqua Sphere – micro-particule ce sunt încărcate cu de 100 de ori mai multă apă decât volumul lor normal si actinează ca un rezervor de hidratare.  Fiecare borcănel de cremă contine peste 2 millioane de Aqua Spheres, asigurând hidratare timp de 24 DE ORE pentru tenul tău.

Uleiul de germeni de grâu, uleiul de soia si untul de shea, obtinute prin Programul Community Fair Trade transformă Vitamin E Aqua Boost Sorbet în produsul must have de îngrijire si hidratare a tenului Datorită continutului de minerale, sebumul este absorbit instant si pielea este matifiată, iar textura extrem de lejeră de sorbet intră în piele în cel mai scurt timp pentru ca tu să ai parte de hidratare perfectă si fresh fără luciu sau ten încărcat.

Uleiul de soia e cunoscut pentru proprietătile sale ultra hidratante, fiind o bază excelentă pentru produsele noastre.
Este bogat în acizi grasi esentiali, fiind
potrivit chiar si pentru pielea foarte uscată sau matură. Noul Vitamin E Aqua Boost Sorbet contine ulei de soia obtinut prin Community Fair Trade din Gebana Brazil. Gebana produce ulei de soia cultivat organic în zona Râului Iguazu.

The Body Shop te răcoreste din cap până în picioare . NOILE Body Sorbets aduc un plus de hidratare fresh corpului tău, hidratând pielea fără să lase senzatia de lipicios în urmă.
Disponibil în 4 arome fructate – Strawberry, Mango, Pink Grapefruit si Satsuma si o aromă florală - Moringa, Body Sorbets oferă experienta senzorială supremă pentru vară.

The Body Shop® Body Sorbets contin Aloe Vera 100% organică  obtinută prin Community Fair Trade din Guatemala, pentru a calma, răcori si hidrata pielea arsă si agresată de căldură sau razele solare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod