VINYL CANDY PALETTE, STAR PRODUCT - Colectia de primavara - vara, YVES SAINT LAURENT 2012

Femeia Yves Saint Laurent, dezinhibată, se joacă cu atracţia irezistibilă pentru plăcerile interzise. Colectia Candy Face aduce in mod natural culoare, suficientă culoare, pentru a se confrunta cu expresiile ei de dorinţa şi emoţii. Ochii jucăuşi, obrajii delicioşi şi un zâmbet strălucitor.
Femeia Yves Saint Laurent, dezinhibată, se joacă cu atracţia irezistibilă pentru plăcerile interzise. Colectia Candy Face aduce in mod natural culoare, suficientă culoare, pentru a se confrunta cu expresiile ei de dorinţa şi emoţii. Ochii jucăuşi, obrajii delicioşi şi un zâmbet strălucitor.  Culori proaspete, texturi de topire, efecte transparente: Un manifest de nuanţe dulci de primavară, creat de Lloyd Simmonds pentru Yves Saint Laurent.


Secretul expertului: "Aplicaţi un punct de creion liliac de la colţul interior al ochilor şi spre exterior amestecaţi cu fard pentru a crea un aspect de ochii mari, expresivi”. Această paletă de primăvară Star a fost inspirată de o cutie de bomboane plină de culori si texturi irezistibile.

Violet, roz, coacăze negre şi agrişe: Lloyd Simmonds a creat o armonie de nuanţe Couture 4, amintind de bomboanele de zahăr filmate-rock.
Densitatea de pigmenţi, opulenţa de nuante, texturi ultra mătăsoase: toate cele 4 farduri de pleoape in paleta CANDY VINIL se pretează la expresii nelimitate de culoare. Ochii scandalos de fumurii, intensă si seducatoare, excesiv de YSL. Let’s ROCK!


VINYL CANDY PALETTE, preţ public estimat 296 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod