VIKTOR & ROLF, in Romania, exclusiv in magazinele SEPHORA

Cea de-a zecea aniversare a colaborării Viktor Horsting & Rolf Snoeren a fost marcată de o expoziție a lucrărilor lor impresionante la Musée de la Mode în Paris în octombrie 2003.
Cea de-a zecea aniversare a colaborării Viktor Horsting & Rolf Snoeren a fost marcată de o expoziție a lucrărilor lor impresionante la Musée de la Mode în Paris în octombrie 2003.

Olivier Saillard, responsabilul de modă al Muzeului este fascinat de conceptul celor doi: « Ceea ce mă interesează dincolo de invenția lui Viktor & Rolf este modul în care le puteți citi munca. Este o minge de oglinzi care reflectă lumea. Hainele lor sunt un ecou al spiritului timpurilor moderne.

În acest punct al carierei lor, designerii armonizau notele finale ale primului lor parfum, Flowerbomb. Acest vis îndeplinit nu este doar o amintire a colecției îndrăznețe și provocatoare din 98/99 « Atomic Bomb colecția de forme supradimensionate, dar și a colecției din octombrie 2002, « Flowers. Într-un moment când toată lumea tânjea după un moment vesel, modelele au dansat și s-au răsucit ca regine disco în rochii înflorate. Fiolele misterioase de apă de trandafir, împărțite publicului în timpul acestei colecții, nu au demonstrat numai fascinația lui Viktor & Rolf pentru puterea magică a florilor, dar și nașterea primului lor parfum – Flowerbomb, descris de designerii săi ca « un antidot pentru realitate, o expresie a viselor noastre.

Designul este ca o magie de modă conceptuală, Viktor & Rolf inventează întotdeauna întorsături suprarealiste ale convențiilor. « În modă orice este posibil. Ne place ideea de a mixa avangarda cu  opulența Hollywood-ului». Un concept ilustrat în mod strălucit în  spectacolul din vara lui 2004, când  au pus în contrast feminitatea cu masculinitatea, transformând fuste de tul, rochii de seară din anii 1950 în costume bărbătești de cină.  Hainele subtile, sofisticate și moderne ale Viktor & Rolf sunt profund ancorate în clasicismul couture, cu toate regulile stricte pentru tăieturi, drapare și croitorie. În același spirit, au conceput un parfum original nu doar datorită numelui sau formei sticlei,  ci pentru că este un clasic autentic. Inspirați de modul în care Yves Saint Laurent a creat o aură care trece dincolo de hainele sale,
cei doi designerii speră ca marca Viktor & Rolf să devină o forță majoră, cu  un spirit energic și produse care vor provoca și  entuziasma publicul.

Viktor & Rolf ne asigură că « Flowerbomb este mai mult decât un nume, are puterea de a face viața mai frumoasă, de a-i da aripi». Directorul artistic Fabien Baron a lucrat îndeaproape cu cei doi la conceptul de design.  Designerii, care întotdeauna prezintă un vis prin colecțiile lor, nu doar  haine, au adus același mister și fantezie cu Flowerblomb. La fel ca în propria lor lume a modei care este cu susul în jos,  toate contrariile se întrepătrund și explodează într-un buchet de senzații: sobrietatea luptă împotriva desfrâului, moderația se ciocnește cu extremul, realitatea se opune imaginarului și familiarul contrazice necunoscutul. Aceste ingrediente misterioase dau naștere unui parfum atrăgător, cald și unei evadări fantastice  din realitate. Deoarece frumusețea este putere, Viktor & Rolf au ales un diamant pentru parfumul lor – simbolul visului.

 
Flowerbomb este o explozie de flori într-o sticlă de forma unui diamant multi-fațetat – cea mai tare și cea mai indestructibilă piatră din câte există– dar la fel de fragilă precum trecerea timpului, sau un moment trecător de frumusețe încântătoare. Această sticlă de parfum radiantă are un  capac elegant   roz-auriu inspirat de bijuteriile fine. La fel ca un diamant,  are puteri magice care pot să adăpostească
secretele celor care-l poartă.

La fel cum Viktor și Rolf pun în evidență o haină cu ajutorul unei împletituri, au înfășurat o panglică fină neagră în jurul cutiilor de parfum roz pal și au marcat-o cu logo-ul lor V&R din ceara neagră, amprentă a unei calităţi de excepţie, aplicată sub forma unui sigiliu. Contrastul dintre panglica neagră și ambalajul roz delicat simbolizează diferența dintre determinarea feminină și fragilitate.

Viktor & Rolf au împărtășit aceeași obsesie, dorindu-și să creeze un parfum complex, cu mai multe fațete: un parfum Viktor & Rolf autentic, foarte contemporan completat cu nuanțe bogate. « Iubim puterea marilor parfumuri legendare, deși nu intră în discuție să revenim în trecut sau să punem într-o sticlă de parfum vreo formă de nostalgie.  Pregnant și opulent, Flowerbomb explodează într-un buchet de senzații cu notele sale florale care creează dependență și care lasă urme olfactive inconfundabile,asemenea unui vârtej de vânt, şi care este cu siguranţă couture. Flower Bomb  EDT V50ML pret public estimat  339 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod