Un păr strălucitor are nevoie de extracte prețioase și fine

Starea de bine pe care ți-o dă un păr strălucitor nu are seamăn. Tot așa, felul în care te privești în oglindă după ce stilistul te-a coafat este de neprețuit. Pentru că ești unică, specială și meriți ce mai bun. Să fii strălucitoare, magică, divină. Iar părul….părul sa fie scăldat în lumină. Să beneficieze de o culoare vibrantă.

Un păr vopsit are nevoie de un regim de îngrijire specială. Are nevoie de protecție și de produse de styling personalizate tocmai pentru a-și păstra vigoarea culorii cât mai mult timp.


Cum se schimbă culoarea?
”Ei bine, află că există 3 dimensiuni ale modificării culorii părului: decolorare, transformarea culorii și prospețimea acesteia. Acestui status i se adaugă razele UV și căldura soarelui.”, punctează Arabella Zadic, specialist SP. 
Acțiunea razelor solare se poate manifesta în mai multe moduri, incluzând pierderea culorii și a rezistenței părului, dar și asprirea acestuia.

Azi, brandul de produse profesionale SP înglobează tehnologii 3D, care au la bază extracte prețioase, filtre UV și combinatii de Panthenol, ceară de albine și Polyquaternium 7.


Ce avantaje ai dacă le folosești?
    Tehnologiile de ultimă oră care se află la baza produselor SP oferă o protecție tridimensională părului prin păstrarea intensității, strălucirii și prospețimii culorii pentru o durată mai mare de timp.


Top extracte prețioase
În produsele SP, poți regăsi multe extracte de top, însă iată un top 3 ale celor mai calitate
•    Extract de perlă pentru o strălucire de top.
•    Extract din Frunze de măslin – antioxidant ce protejează culoarea împotriva decolorării.
•    Extract de Cașmir – este un ingredient obținut prin hidroliză din parul unei capre de munte Chyangra ( părul ei se foloselte la eșarfele Pashmina).  Acest extract ajută la netezirea suprafeței părului ceea ce intensifică strălucirea.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod