Trucuri de ingrijire pentru parul deteriorat

Stres, un val de caldura, unul de umezeala din cauza ploilor, soare…cat de mult poate suporta parul tau inainte sa se declare invins?
Stres, un val de caldura, unul de umezeala din cauza ploilor, soare…cat de mult poate suporta parul tau inainte sa se declare invins?

Toti acesti factori nocivi nu fac decat sa-si lase amprenta asupra parului, cauzandu-i numeroase probleme, precum varfuri despicate, deshidratare, par cu lungimi uscate. Linia de ingrijire profesionala Biosilk ofera solutia ideala pentru combaterea acestora, avand la baza proteine de matase si extracte botanice.

Cauza varfurilor despicate este reprezentata de disparitia cuticulei firului de par, iar aceasta poate aparea la orice tip de par.
Tratamentele chimice, termice, periatul excesiv, elasticele de par, ultravioletele si esarfele din materiale sintetice se numara  printre agresorii parului. Biosilk reface zonele deteriorate, ofera rezistenta din interior catre exterior si intareste firul de par, secretul sau fiind matasea, ce contine 17 din cei 19 aminoacizi ai firului de par.

Sampoanele si balsamurile Biosilk sunt create pentru orice tip de par, imbunatatind nivelul de hidratare, dar eliminand orice asprime a parului, incurcarea si electrizarea acestuia.
De asemenea, bazandu-se pe proprietatile speciale ale matasii, serul Biosilk Silk Therapy repara si ofera rezistenta parului din interior catre exterior, pentru ca acesta sa se bucure de vitalitate, protectie si hidratare.

Silk Therapy este un tratament leave in, ideal pentru toate tipurile de par si care poate fi folosit atat pe parul umed, cat si pe parul uscat sau chiar pe corp. Atunci cand il folosesti pe parul umed, acesta ajuta la o reparare si hidratare in profunzime, iar utilizat pe parul uscat, serul confera stralucire, maleabilitate si protectie impotriva factorilor externi care ataca firul de par.

Indiferent de produsul Biosilk ales, atingerea de matase a acestuia iti va repara parul si il va hidrata.
Mai mult decat atat, culoarea parului este protejata, iar acesta va deveni mai rezistent si maleabil din interior spre exterior. Nici razele UVA/UVB nu vor mai fi un motiv de grija, datorita filtrului UV din Biosilk, iar parul tau va straluci de sanatate in lumina soarelui.  Produsele sunt disponibile in farmaciile Sensiblu selectionate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod