TRÉSOR- Lancôme

„Puţine parfumuri şi-au pus amprenta asupra istoriei parfumurilor ca  parfumul Trésor, un parfum care a atins înălţimi mitice; un parfum care a însoţit evoluţia destinelor şi vieţilor femeilor, rezistând testului timpului cu o modernitate care dăinuie.  

Secretul? Pe lângă compoziţia sa inimitabilă, identificabilă imediat, Trésor este un parfum care pur şi simplu spune adevărul. Nu e nevoie decât de o izbucnire scurtă a melodiei sale de neuitat pentru a evoca instantaneu o poveste despre realizarea  absolută, despre împlinirea universală şi sinceră definită de priviri iubitoare, dragoste veselă şi graţie infinită. O poveste a feminităţii fericite - cu atât mai fericită cu cât este integră, liberă şi inflexibilă, refuzând să urmeze moda.

Parfumul momentelor preţioase, Trésor reprezintă şi emoţii înfloritoare.
În mod vibrant în pas cu vremea, susţine femeile în celebrarea iubirii lor – o viziune a iubirii trainică, dar care se adaptează constant. Femeia Trésor şi-a ales drumul: o călătorie pasionantă de emoţii înfloritoare cu un bărbat la fel de realizat, care o iubeşte pentru ceea ce este cu adevărat. Aceasta este natura destinului cu care nu poți fi decât prea fericit dacă nu-l pierzi.

Creată în 1990 de Sophia Grojsman, linia Trésor include acum trei variaţii de o luminozitate contrastantă, fiecare fiind o expresie de dragoste absolută, o celebrare a fiecărei faţete a trandafirului.

Trésor Eau de Parfum, emoţia iconică a trandafirului carnal, senzual, întrețesut cu piersică şi piele naturală.
Trésor Eau de Parfum Lumineuse, noua prospeţime dulce a unui trandafir elegant, accentuată de o violetă ca o pralină.

Trésor se mândreşte cu o moştenire extraordinară. Păstrat pentru totdeauna într-un colţ al memoriei fiecărei femei, Trésor este una dintre acele nestemate olfactive care stimulează emoţia pură de fiecare dată când este amintit. Această idee de a împărtăşi şi transmite de-a lungul generaţiilor a constituit o parte esenţială a creaţiei sale de către maeştrii parfumieri. Un savoir-faire împărtăşit şi intens, cu care  Lancôme aduce un omagiu acestei tradiţii importante Haute Parfumerie ….

Recunoscută instantaneu şi profund emblematică, sticla legendară Trésor s-a transformat de-a lungul anilor, dar şi-a menţinut totuşi identitatea unică.
Noua sa siluetă marchează o revenire la sursă: prezentată într-o formă micşorată, exprimă chiar esenţa Trésor, inspirându-se din sticlărie de lux şi bijuterii sofisticate. Mai puţin, dar mai bine.

Încă de la prima vedere, te orbeşte ca un diamant. Forma sa cizelată piramidală prezintă multe faţete care captează şi reflectă lumina, îmbinându-se perfect cu capacul pătrat cu faţete similare, accentuate de un inel din lac negru. O viziune a perfecţiunii care ascunde îndemânarea tehnică reală din spatele creaţiei sale, asigurând distribuţia ideală a sticlei între cele patru muchii şi recipientul generos în formă de picătură.  

Astăzi, acest obiect al dorinţei apare în două noi versiuni luminoase: Absolu de Parfum este prezentat într-o sticlă lăcuită, neagră, mai rafinată ca niciodată, în timp ce Eau Lumineuse etalează un roz intens şi delicat care atrage lumina pentru un efect strălucitor pe pereţii cristalini.

Prin forma sa desăvârşit de echilibrată, sticla combină toate semnificaţiile emblematice ale iubirii ideale.
Trésor devine agentul fiecărei căutări şi receptorul fiecărei pasiuni. O comoară de cristal pentru cel mai legendar parfum al iubirii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod