Trei proceduri estetice pentru extra sex-appeal!

Farmec, senzualitate, lipici, vino-ncoace sunt doar cateva cuvinte care denumesc sex-appeal-ul, o calitate esentiala pe care orice femeie si-o doreste in zilele noastre. Practic, sex appeal-ul inseamnă tot ceea ne trebuie pentru a transmite, celor cu care intram in contact, emotia dorintei. Daca unele persoane se evidentiaza dintr-o mie, datorita energie sexuale pe care o emana in jurul lor,  altele pot apela la „trucuri” la indemana oricui pentru a obtine o imagine mai atragatoare!

Buzele voluptoase sunt un reper al senzualitatii moderne.  De la Angelina Jolie la Madalina Ghenea, romancele au numeroase repere de frumusete cu care se prezinta la medicul estetician. „ Daca in trecut marirea buzelor era un procedeu la care apelau preponderent femeile cu buze foarte subtiri, acum augmentarea a devenit o interventie estetica la care reprezentantele sexului feminin apeleaza foarte des.
Acest fapt se datoreaza, in primul rand unor celebritati care sunt privite ca etalon de frumusete pe plan national si international. Augmentatrea buzelor reprezinta una din cele mai frecvente interventii, asa ca si metodele de marire a acestora sunt multiple: prin interventie chirurgicala, marirea cu "viermisor" de silicon , colagen sau cu acid hialuronic care reprezinta, de altfel cea mai folosita metoda in ceea ce priveste marirea buzelor
”, spune doctorul Oltjon Cobani.

Fiecare dintre metodele enumerate mai sus prezinta avantaje si dezavantaje. Rezultatele cele mai satisfacatoare le-am obtinut folosind acid hialuronic, intrucat putem da buzelor forma dorita. Acesta, prin injectare corecta, distribunidu-se uniform si usor ne poate oferi o marire predictibila si un aspect catifelat al buzelor. In plus, este o metoda de preferat la  persoanele care au buzele foarte subtiri, intrucat o marire corecta si obtinerea volumului dorit nu se poate obtine decat treptat.
Singurul inconvenient este caracterul temporar al acestuia, dar de mentonat aici ca si buzele isi schimba forma odata cu trecerea anilor.”


Sani zvelti si fermi sunt un alt atuu imbatabil al femeii moderne. Cine nu isi doreste un decolteu generos ca ai Salmei Hayek sau Christinei Hendricks care sa atraga toate privirile celor din jur?! Totusi, dietele, modificarile hormonale sau o sarcina poate modifica aspectul sanilor, asa ca sunt recomandate augmentarea mamara cu implant siliconic, liftingul mamar sau o combinatie dintre cele doua! „O astfel de interventie trebuie realizata in raport cu statura si silueta pacientei. Eu nu recomand exagerarile, ci interventiile care rezolva complexele estetice generate de un bust prea mic sau lasat. Interventia chirurgicala consta in introducerea la nivelul sanului a unui implant cu gel siliconic. In cele mai multe cazuri este introdus sub muschiul mare pectoral, dar poate fi amplasat si subglandular sau subfascial, in functie de particularitatile anatomice ale pacientei.
Augmentarea mamara stabileste un nou volum, respectiv un nou contur al sanilor, dar candidatele ideale pentru acest tip de interventie sunt femeile adulte, avand sanii complet dezvoltati, dar care sunt nemulţumite de aspectul acestora
”, adauga doctorul Oltjon Cobani,medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Posterior bombat! Jennifer Lopez sau Beyonce au trasat noi repere in aceasta directie! Zona fesiera este foarte pretentioasa, asa incat ea nu poate fi modificata foarte usor numai prin exercitii fizice si tehnici de remodelare. Astfel cele ce isi doresc o imbunatatire a formei si marimii feselor trebuie sa se gandeasca la o operatie estetica. Procedura consta in introducerea unui implant fesier cu gel coeziv, special creat pentru aceasta zona, sub muschiul gluteal (fesier) care, spre deosebire de implantul pentru san, este mai moale, dar mai solid totodata, deoarece aceasta zona va fi solicitata ori de cate ori persoana se va aseza.
De asemenea, implantul poate fi introdus subfascial. "Prefer si recomand introducerea submusculara a acestuia ca implantul sa fie bine acoperit si sa dea un aspect cat mai natural fara sa iasa in evidenta acesta. De asemenea, o metoda care se foloseste din ce in ce mai des, este marirea acestora cu grasime proprie. Aceasta metoda este bine primita de catre pacienti fiind o interventie cu un timp de recuperare mai rapid, in plus , prin aceasta metoda, pacientul beneficiaza si de o remodelare corporala in alte zone ale corpului de unde se recolteaza grasimea", spune doctorul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod