Moroccan Essence - Ulei pur și prețios din semințe de cactus, 100% natural și biologic

Joi, 23 Februarie, într-o atmosferă luxuriantă de inspirație marocană, la Ellis Luxury Showroom, frumusețea de lux a întalnit moda, în cadrul unui eveniment deosebit! O pre-lansare a unui nou produs incredibil, Ulei Pur și Prețios din Semințe de Cactus, Moroccan Essence, împreună cu o pre-aniversare deosebită, 25 ani de carieră ai designerului, responsabila cu vestimentatia primei doamne a Romaniei, Eli Laslean. Prietenii apropiați ai designerului alături de presa de specialitate și numeroase vedete au petrecut o searaă marocană, deosebită, împreună cu gazdele serii, Eli Laslean, Kenza Alaoui și Lili Olteanu.



Uleiul Pur și Prețios din Semințe de Cactus, Moroccan Essence, este 100% natural și biologic, fabricat de femei de femeile berbere din Maroc, cu meticulozitate și răbdare desebită. Pentru fiecare litru sunt necesare 30 kg semințe ceea ce înseamnă aproximativ o tonă de fructe. Uleiul prețios din semințe de cactus, Moroccan Essence, este un tratament natural, biologic non-gras (ulei uscat) care îl face extrem de ușor de absorbit de piele, datorită concentrației ridicate în antioxidanți ce combat efectele radicalilor liberi din atmosferă.

Iată câteva dintre beneficii: hidratează, hrănește și destinde pielea în profunzime; protejează împotriva radicalilor liberi care sunt cauza îmbătrânirii; previne și reduce ridurile; ajută la dispariția petelor negre și a cearcănelor; inchide porii și uniformizează tenul dându-i o textură fină și catifelată.

Uleiul prețios din semințe de cactus este foarte concentrat în vitamina E, conținând mai mult decât oricare alt ulei, folosit în cosmetică, 1000 mg/kg; de 150 % mai mult decât în uleiul de argan.

Este concentrat și în acizi grași esențiali inclusiv Acidul Linoleic și Omega 6. Elixirul are un miros vegetal de fân cosit și o excelentă catifelare la atingere, pătrunde rapid lăsând pielea fină și non-grasă. Perfect hipoalergenic este adaptat pentru toate tipurile de ten atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Ulei pur și prețios din semințe de Cactus (15 ml) este disponibil online pe www.moroccanessenceshop.com. Preț de lansare - 187.90 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod