Tratamentul Intraceuticals la Q Clinic

Inevitabil, odată cu înaintarea în vârstă, ridurile de expresie, deshidratarea și impuritățile pielii încep sa-și facă simțită prezența,  astfel că, noi, femeile începem să ne pierdem din strălucire și, totodata, din încrederea de sine, pe zi ce trece.

Din acest motiv, am tânjit dintotdeauna după leacul tinereții fără bătrânețe, leac, în sfârșit, descoperit. Acesta din urmă, poartă denumirea de ,,Intraceuticals”. Intraceuticals este cea mai nouă inovație în materie de tratamente faciale folosită doar de cele mai renumite și exclusiviste saloane și clinici din lume. Prin această revoluționară metodă noninvazivă, tratamentele tradiționale invazive sunt înlocuite .

Oxigenul este indispensabil vieții, iar Intraceuticals este mașina care funcționează pe baza acestuia, adăugând un plus de minerale și vitamine, elementele cheie pentru un chip și un stil de viață frumos și sănătos. Intraceuticals reprezintă poarta spre toate acestea. ,,Mașina de întinerire”, cum a fost supranumită Intraceuticals în toată lumea, face furori printre vedetele, atât de peste hotare, cât și printre cele de la noi. Acestea o consideră ca fiind un răsfăț și o necesitate care le oferă tot ceea ce e mai bun.

Cu câteva săptămâni în urmă, a avut loc Gala Premiilorc a cărei gazdă a fost Gina Brooke, make-up artistul Madonnei. În cadrul marelui eveniment, Q Clinic a câștigat premiul la categoria ,,Cea mai bună dezvoltare în Transilvania” cu tratamentele Intraceuticals. Intraceuticals continuă să cucerească inima și tenul multora. Lasă-te și tu cucerită! Tratamentul la Q Clinic este 110 eur/sedinta. Membrele www.cardeva.ro beneficiaza de 25 % reducere in toate filialele Q Clinic ( www.q-clinic.ro)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod