Top Line a lansat în România APTOS HAA, primele fire de lifting nechirurgical cu acid hyaluronic

Top Line se implică activ în distribuirea în România a celor mai noi și avansate tehnologii de înfrumusețare nechirurgicale, iar recent a lansat APTOS HAA, primele fire de lifting cu acid hyaluronic. Utilizate de medici chirurgi parteneri renumiți, în clinici și cabinete, fără a fi nevoie de internare și anestezie generală, noile fire APTOS diminuează considerabil efectele înaintării în vârstă, oferind lifting instant și de durată al zonelor problematice de la nivelul feței, precum și al corpului.

Designul inovator al firelor cu cârlig de prindere oferă rezultate sigure și naturale și ajută la corectarea multor zone problematice: se realizează liftingul sprâncenelor, al pomeților, al pielii gâtului, în zone precum regiunea mentală, șanțul nazolabial, zona glabela (între spâncene), laba gâștii (coada ochilor), frunte, pleoapa superioară și inferioară, urechi, dar și la nivelul corpului, unde pielea și-a pierdut din fermitate: brațe, abdomen, mâini, decolteu, abdomen, sâni, coapsa interioară, zona de deasupra genunchilor.

Eficiența firelor APTOS HAA a fost explicată de Diana Baicu, Director General Top Line, și de Dr.
Ina Petrescu, Medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, în cadrul unui even eveniment la care au participat specialiști din industrie și Mass Media.

"Consider că suntem cu toții o generație norocoasă și din perspectiva medicinei estetice! De ce? Pentru că după anul 2000 s-a produs o revoluție fără echivalent în domeniu prin apariția metodelor minim invazive de întinerire. Eu le numesc cele 5 superputeri - botoxul, acidul hialuronic, grupul mezoterapiei, al terapiei vampir, peeling-urilor, apoi clasa laserelor și, iată acum, firele de lifing nechirurgical."


"Dar suntem și o generație pentru care timpul este cel mai prețios lucru, iar metodele minim invazive sunt cu adevărat raspunsul la această problemă: putem obține rezultate excelente, cu timp de recuperare de la 0 în cazul botoxului la 1-2 zile în cazul firelor de lifting.
Acum putem realiza liftingul sprâncenelor, volumizarea pomeților, conturarea liniei mandibulei, dar și a bărbiei duble, rejuvenarea zoneli gâtului, a decolteului sau liftingul brațelor. Un chirurg cu experiență face toate aceste îmbunătățiri esențiale ale aspectului fizic cu un rezultat absolut natural. Acesta este scopul, să reușești să obții tinerețea, frumusețea într-un mod natural, departe de exagerările care au adus o urmă de îndoială asupra intervențiilor estetice. Concluzia? Alegeți medicul cu înțelepciune și produsele premium, întrucât sănătatea este și ea un element vital
", declară Dr. Ina Petrescu, Medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă.

Invitații au aflat că această intervenție poate fi realizată atât din dorința de îmbunătățire a aspectului fizic și pentru a contracara efectele înaintării în vârstă, precum și pentru a corecta asimetrii faciale și efectele estetice nedorite în urma unor accidente ori a parezelor.

Avantajele liftingului cu fire APTOS, față de cele ale liftingului chirurgical, sunt multiple:

- Este o procedură minim invazivă
- Se realizează doar sub anestezie locală
- Este o tehnică facilă, rapidă, ce se realizează fără internare și anestezie generală
- Nu sunt risc de hematoame, cicatrici sau necroze
- Este ideal pentru persoanele cu program încărcat, fiind denumită și procedură de weekend, pacientul putându-și relua activitatea în doar câteva zile.
- Este potrivit persoanelor cu vârsta între 35 și 55 de ani, dar și mai mult, în condițiile în care acestea din urmă nu doresc un lifting chirurgical prin operație.


Noile fire APTOS cu acid hyaluronic (HAA) oferă rezultat rapid care se intensifică după o perioadă de 14-60 de zile de la intervenție, întrucât producția de elastină crește și se activează crearea noului colagen. Procedurile de lifting nechirurgical cu fire APTOS HAA sunt realizate de medici chirurgi cu experiență în România, nu sunt dureroase, nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare îndelungată. Noile fire APTOS sunt distribuite în România de Top Line (www.topline.ro).

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod