Tendinte de coafura si culoare de la Aurelian Rash, unul dintre cei mai talentati hairstilisti din Romania!

Aurelian Rash este unul dintre cei mai talentati si creativi hairstilisti din Romania. De-a lungul timpului a fost implicat in mai multe proiecte de televiziune, printre care Frumusete pe muchie de cutit, serialele Regina, Inima de tigan sau Ingerasii, si a colaborat cu vedete precum Andi Moisescu, Mihai Calin, Mihai Petre, Denis Stefan sau pavel Bartos.
1. Care sunt tendintele acestui an in materie de culoare, dar si de tunsori?

Se accentueaza cat mai mult imaginea unei femei tunsa bob, lob  sau shaggy. O imagine misterioasa, provocatoare. Acest look natural,  intre un par vopsit in tonuri cat mai apropiate si o coafura shaggy sau lob "da bine" femeii moderne. De aceea, hair stylistii nu au schimbat mult trendul, doar  au incercat sa-l reimprospateze. Da, ramanem in zona de bob, un bob texturizat pe diferite lungimi si unghiuri, adaptat ficarei cliente in parte, uneori accesorizat cu un breton stil Brigitte Bardot si minunatele  messy curls.  In materie de culori: nuante naturale, nu foarte inchise, nuante de blond, dustedrouge, cat si combinatii de culori aplicate prin tehnica balayage, ombre sau babyligth.
Eu prefer combinatia de nuante, atat calda, cat si rece, atent dezvoltata si personalizata fiecarei cliente, un haute couture al salonului.
 
2. Care sunt recomandarile tale pentru un par stralucitor, sanatos?

Un par sanatos  si stralucitor este o carte de vizita, atat pentru mine, cat si pentru clientele mele. Insist foarte mult pe ingrijirea corecta a parului la domiciliu, protejarea lui in timpul uscatului, folosirea produselor profesionale dedicate tipului de par. Schimbarile de culoare le execut controlat si pe termen mai lung, astfel parul se reface mai repede, este mult mai sanatos, iar culoarea cosmetica se mentine stralucitoare pe o perioada mai indelungata de timp.

 
3. Se schimba textura parului vara? Ce putem face sa-l ingrijim cat mai bine?

Vara parul devine mai sensibil, transparent, usor uscat pe lungime si pe varfuri, demineralizat
si devitaminizat. Ce trebuie sa facem:  utilizam sampoane si tratamente pentru protectia parului. Daca parul este colorat, combinam cele doua tipuri de tratamente, pentru par vopsit si protectie solara. Crestem aportul de apa, fructe si legume. Consumam alimente  pe baza de ulei sanatos (peste, cocos, masline).
 
4. Care sunt aspectele de care ar trebui sa tina cont orice femeie/ barbat atunci care vrea sa-si faca o schimbare de look?

Atat la doamne, cat si la domni, individualizarea stilului ocupa un aspect important, iar o schimbare de look nu inseamna ceva dramatic, opus si dus la extrem.
Inseamna acel ceva adus imaginii, care o va completa cu succes. Poate sa reprezinte un balayage foarte usor, completat de cateva suvite in nuante calde, un bob lung ce scoate in evidenta forma senzuala a gatului, un breton ce ascunde o frunte mai lata, sau o linie dreapta ce scoate in evidenta pometii si ascunde o forma patrata a fetei. Schimbarea de look inseamna o emotie, inseamna personalizare, bun gust, eleganta, este un haute couture, un luxury look.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod