Lili Sandu are tenul impecabil cu noul tratament Guinot de la Silhouette

Lili Sandu este des admirată și complimentată pentru sănătatea și frumusețea tenului său, precum și pentru silueta sa impecabilă menținută prin sport și un stil de viață sănătos, consumând în cea în preponderență fructe și legume și hidratându-și suficient organismul zi de zi.
Vedeta are în prezent o piele mai fină și mai strălucitoare și trăsăturile mai bine conturate după ce a urmat recent, la Centrele Silhouette, noul tratament profesional Guinot Lift Summum, lansat de curând în România.

Acesta, spre deosebire de alte intervenții noninvazive de pe piață, îmbunătățește atât textura tenului, oferindu-i efect de lifting, cât și a gâtului și decolteului.

Lili Sandu s-a lăsat pe mâinile specialiștilor de la Silhouette și a urmat acest tratament în patru pași esențiali care i-au întinerit trăsăturile chipului și i-au oferit o piele mai hidratată și mai fermă în zona feței, a gâtului și a decolteului.

Acestea sunt zone adesea neglijate de multe persoane în cadrul tratamentelor de hidratare sau anti-aging, chiar dacă ele sunt adesea primele care prezintă semne vizibile de îmbătrânire.


Noul tratament de lifting de la GUINOT, a cărui ședință în salon durează 50 de minute, oferă fermitate și netezește pielea de pe față, gât și decolteu prin mai mulți pași: dublă exfoliere cu gel din extract de papaya și acizi din fructe, masaj cu serum pentru fermitate pentru fiecare zonă, umplerea/ștergerea ridurilor și a liniilor din jurul ochilor cu filler/eraser pe bază de acid hialuronic, aplicarea măștii faciale Lift Summum pentru lifting, pentru ca în final să se aplice o cremă-mască de fermitate pentru decolteu, cu extract din scoarță de mahon.

Întreaga procedură durează 50 de minute și este pe cât de relaxantă pe atât de eficientă, obținându-se o piele mult mai fermă, efect de lifting instant și întinerire vizibilă.


Tratamentul este disponibil în Centrele Silhouette din București și în saloanele partenere Top Line.

La Centrele Silhouette (www.silhouette.ro) există acum o ofertă specială: Cura de 4 tratamente LIFT SUMMUM GUINOT + CADOU o cremă de noapte NIGHT LOGIC GUINOT = 1255 lei (preț redus de la 2 052 lei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod