Te invitam să te îmbarci la bordul vasului de croazieră Givenchy: CROISIÈRE!

Păstrează aspectul tenului mângâiat de soare pe tot parcusul anului cu noua colecție de machiaj Givenchy Croisiere.Lumina este sursa fericirii, a optimismului pentru minte și corp. Caldura soarelului revigorează.  Este vara atunci când îți dorești!CROISIÈRE este un vis pentru pielea ta și pentru starea ta de spirit. Un univers al produselor unice. Imaginația lui Nicolas Degennes și setea sa pentru inovație au dat naștere celor două texturi noi, ușor de folosit. O experiență senzorială complet nouă, o textură lejeră care ia forma produsului BRUME BONNE MINE.Noii colecții se alatură si gelul pentru piele radiant MISTER RADIANT și pudra iluminatoare POUDRE BONNE MINE.

 Unu, doi, trei, soare!

BRUNE BONNE MINE  -ediție limitată.Un spray lejer si delicat pentru un ten bronzat ce straluceste! O noua alternativă pentru gel sau pudră, textura sa aerată, mătăsoasă oferă o experiență senzorială unică.Tenul rămane uniform și radiant, strălucitor în mod natural și cu un aspect sănătos .
– Pret: 207lei
MISTER RADIANT -Mister Radiant este domnul Givenchy care aduce strălucire pe chipul tău. Textura de gel pentru efect de piele curată, trei pigmenți pentru o culoare uniformă și un gest intuitiv pentru rezultat adaptabil.

PUDRE BONNE MINE - O pudră radiantă, rezistentă la transfer, dar care nu încarcă tenul. Textura fără talc este insesizabilă pe piele, ușor de aplicat pentru o strălucire naturală. – Pret: 212lei

Colectia este disponibila in magazinele Sephora din luna aprilie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod