Synergy Ser Anti-Aging de la Ivatherm

Noua gama anti-aging SYNERGY contine doua produse cu actiune sinergica, ser si capsule. Combinatia a 7 uleiuri esentiale concentrate, bogate in acizi grasi nesaturati, regenereaza in profunzime si reda tineretea pielii. Un concept inovant care aduce frumusete din interior si din exterior!
Noua gama anti-aging SYNERGY contine doua produse cu actiune sinergica, ser si capsule. Combinatia a 7 uleiuri esentiale concentrate, bogate in acizi grasi nesaturati, regenereaza in profunzime si reda tineretea pielii. Un concept inovant care aduce frumusete din interior si din exterior!

Imbatranirea pielii este un fenomen natural si ireversibil, ce implica alterarea proprietatilor mecanice ale pielii. Pielea „slabeste”, se subtiaza prin pierderea de tesut gras subcutanat si matricea extracelulara formata din colagen si elastina se degradeaza.

Commipheroline este un extras natural folosit in medicina Ayurveda ce reda fermitate si volum pielii subtiate si fragilizate, netezeste ridurile, actionand din profunzimea pielii.
Are un mecanism de actiune original „injection-like” sau „volumizing effect”, care determina repulparea pielii prin umplerea ridurilor. La nivel celular se produce stocarea trigliceridelor in adipocite cu marirea volumului adipocitelor, fara sa afecteze sistemul hormonal.

Uleiul de Onagra, supranumit si «La Primevere Du Soir», are proprietati antirid, de revitalizare si rehidratare a pielii. Este bogat in acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6.  Lipactive Inca Inchi® WO este un ulei natural extras dintr-o planta peruana, din padurea amazoniana.
El contine acizi grati nesaturati Omega 3, 6 si 9 cu rol major regenerant, hidratant si antioxidant asupra pielii.

Tamanol Bio (uleiul de Tamanu) este obtinut din fructul de Tamanu al unui arbore de origine polineziana numit si ”ulei sacru de Tahiti” sau ”ulei de Bora Bora”. El contine acizi grati nesaturati si acid calophilic cu proprietati cicatrizante si regenerante asupra pielii. Uleiul din seminte de Baobab, copac ce creste in Africa, Madagascar si Australia si este emblema Senegalului, numit si „arborele invers”.
Face parte din farmacopeea traditionala africana si este un bun emolient care mareste elasticitatea pielii.

Tego® Turmerone are actiune anti-oxidanta semnificativa, reduce stresul oxidativ si confera tenului luminozitate si uniformitate. Imbunatatette tonusul pielii. Uleiul din samburi de strugure este bogat in vitamina E si are un puternic efect antirid.

Mod de folosire: se aplica seara pe pielea curata a fetei si gatului, inaintea cremei UNA Anti-Aging.

Produsele SYNERGY sunt recomandate femeilor incepand de la 30 de ani, preocupate de mentinerea tineretii pielii.
Ele fac parte dintr-un program de ingrijire pe termen lung, pentru ca urmele lasate de trecerea anilor sa fie cat mai putin vizibile.

Pret recomandat in farmacii: SYNERGY Ser Anti-Aging 135 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod