Stylixir este un flexi-styler cu fixare naturală

Formula foarte uşoară şi non-grasă aproape că se topeşte pe firul de păr, formând o peliculă de lichid în fibră astfel încât părul poate îmbrăca orice stil. Acest fluid hidratant, light, care nu încarcă deloc părul, te ajută să obţii bucle fluide, curgătoare sau o mişcare lejeră, naturală în păr.

“Eu îl aplic pe părul zvântat în proporţie de 50% şi il distribui bine pe lungimi şi pe vârfuri. Se combină perfect cu Potion 9! Apoi, după caz, fie las părul să se usuce liber fie structurez cu foenul si peria şi creez astfel un look vintage, dar moale, soft, fără a avea un aspect de foarte fixat.” ne dezvăluie din trucurile ei, Arabella Saulig, Design Team Sebastian Professional România.


Stylixir este ideal de folosit şi acasă pentru că e foarte uşor de aplicat. Dacă vrei în primul rând un tratament leave-in de hidratare, dar care să-ţi dea şi o uşoară susţinere a mişcării în păr trebuie să foloseşti Stylixir. Ceea ce este minunat este faptul că părul rămâne maleabil, viu. Fiind atât de fluid, Stylixir este un produs pe care profesioniştii îl pot combina cu multe alte produse din gama Sebastian de styling, în funcţie de rezultatul dorit şi, astfel, pot realiza coafuri extrem de versatile.
Aplicare: se aplică produsul pe părul ud şi se usucă natural pentru un efect umed. potrivit pentru toate tehnicile ce oferă mişcări libere şi bucle cu care vrei să te joci. se foloseşte uscătorul pentru mai mult control. recomandat pentru toate tipurile de păr. Pret: 92 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod